Elég volt!

2013. június 22. 14:43

Senki nem mondhatja, hogy nem szóltam előre. Ma új világ kezdődött és ribillió lesz.

2013. június 22. 14:43
Vona Gábor
Facebook

A mai napon Rogán Antal szerint bebizonyosodott, hogy mi lenne, ha a Jobbik kerülne hatalomra. Ezzel az egy mondatával egyetértek. Bebizonyítottuk azt, hogy a hazánkat és a nemzetünket semmiért nem adnánk el soha. Mert lehet itt mindenféle érveket felhozni, hogy így védi, meg úgy védi ez a törvény a magyar földet, de a helyzet az, hogy a magyar föld külföldi kézbe jutását nem akadályozni kell, hanem tiltani. Ez a törvény pedig csak bizonyos szinten akadályozza azt, de egyáltalán nem tiltja. Ez tény, ezen nincs mit vitatkozni. A másik óriási problémája pedig, hogy egyértelműen a nagybirtokrendszer irányába mutat. Egészen elképesztő a Fidesz azon pofátlansága, hogy dicshimnuszaiban éppen azt emeli ki az általa szabályellenesen elfogadott törvényből – a külföldi tulajdon és a nagybirtokrendszer megakadályozása –, aminek valójában az ellenkezőjét valósítja meg.

2012. március 15-én a Jobbik nagygyűlésén ezt mondtam: „Ha egy cseppnyi földre ráteszik a kezüket külföldiek, akkor nagyon nagy ribillió lesz, mert mi nem békemenetet fogunk szervezni, hanem harci menetet. Amíg lehet reálpolitikus vagyok, de ha sarokba szorítanak, ha el akarják foglalni a hazámat, akkor harapok, mint az oroszlán.” 2012. október 23-án így folytattam: „Amennyiben a magyar föld 2014 után nem kapna megfelelő védelmet, úgy előre jelezzük mindenkinek, hogy senkit ne érhessen meglepetés: új világ kezdődik, és ribillió lesz”.

Senki nem mondhatja tehát, hogy nem szóltam előre. Ma új világ kezdődött és ribillió lesz. Nem maradunk csendben, nem ülünk fel a fideszes hazugsággyárnak, nem fogadjuk el a házszabályellenesen elfogadott földtörvényt. Ma bizonyítottunk. Azt tettük, amit egy nemzeti pártnak tennie kell, ha hazaárulást követnek el a Parlamentben. Megígértük a szavazóinknak, hogy minden erőnkkel védjük a földet, és mi tartjuk is az ígéretünket. A videókon és képeken egyszerűen nem jöhet át az az érzés, ami ott az elnöki pulpitus elfoglalása alatt bennünket, jobbikosokat eltöltött. Erőt éreztem és elszántságot. Elkeseredett és reménytelen helyzetben bátran és reménnyel telve adtuk meg a jelt a magyar társadalomnak: elég volt!

Kényelmes lenne azt mondanom, hogy várjunk öt évet, és akkor majd mindenki láthatja, hogy a magyar földet néhány száz – részben magyar, részben külföldi – család fogja birtokolni, a magyar vidék pedig még a jelenleginél is kiszolgáltatottabb helyzetben él majd. Akkor majd kiderülne, ki is mond ma igazat. De nem az igazamat akarom bebizonyítani, hanem a magyar földet megvédeni. Ezért az elkövetkezendő hetekben és napokban minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy a hazaárulással szembeni társadalmi összefogást előmozdítsuk és olyan erővé szervezzük, amely érdemben és eredménnyel tud fellépni.

A mi jelszavunk továbbra is ez: csak a nemzet! Kedden összehívjuk az első Anyaföldvédelmi Kerekasztalt, és megkezdődik a valódi gazdasági szabadságharc. Egy igaz és magyar küzdelem. Isten legyen velünk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. június 23. 12:42
http://www.youtube.com/watch?v=abw4UFVa9mQ Hunnia - Elég volt Szeretett országunk patkányok fogyasztják idegen tolvajok, végsőkig kifosztják. Szennyes médiákból csak a mocsok árad azt mondják bűnös vagy fogd be a pofádat. Bérrabszolga vagyok, bár alig van munka nem számíthatunk már szinte csak magunkra. Kik megélhetésből rabolnak és ölnek én is ezt tegyem, hogy éhen ne dögöljek A nap fiai vagyunk, de sötétségben élünk mi lesz vajon holnap, mindannyian félünk. Ne félj magyar testvér nyújtsd felém a kezed fogjunk végre össze én ott leszek veled. A felvidéken is már magyarokat vernek Szeretett hazánkban buzik menetelnek. Ha szólok ellene, hogy én mást akarok fröcsögve ordítják „szélsőséges vagyok”. Láncra vert kutyaként tovább nem élhetünk Hallod magyar testvér te is tartsál velünk. Gyere te is közénk, álljunk csatasorba Küldjük a férgeket együtt a pokolba. Ref: Meg szállt minket egy idegen fajta egy hitvány söpredék Miénk lesz még Erdély Bácska és a Felvidék Magyar vagyok, és nem leszek, más én élni akarok Testvéreim ezen a földön (napon) leszünk szabadok
Natty Bumppo
2013. június 23. 09:57
Gabika elmész te a jó kurva anyádba az agyhalott pribékjeiddel együtt. Ha kell segítünk elindulni.
USsange
2013. június 23. 09:31
"A videókon és képeken egyszerűen nem jöhet át az az érzés, ami ott az elnöki pulpitus elfoglalása alatt bennünket, jobbikosokat eltöltött. Erőt éreztem és elszántságot." /Vona Gábor/ "Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól..." /Gyurcsány Ferenc/
cutcopy
2013. június 23. 06:31
"2012. március 15-én a Jobbik nagygyűlésén ezt mondtam: „Ha egy cseppnyi földre ráteszik a kezüket külföldiek, akkor nagyon nagy ribillió lesz" Érdekes mert 2009-ben már kb egymilliárd hektár volt külföldi kézben, de hát köztudott hogy ti épp egy kormányzati ciklusnyi elmaradásban vagytok aggodalom terén..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!