Tisztelt ügyészség: Kapjátok be!

2013. június 03. 18:15

Nem azt kérem, hogy holnap ültessetek le valakit, hanem, hogy a minimumot elvégezzétek és nyomozzatok, mert ez a dolgotok.

2013. június 03. 18:15
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Az, hogy az elmúlt 3 évben sorra indítjátok a nyomozásokat az elmúlt 8 év emberei ellen helyén való, mert a magyar közélet korrupt és meg kell tisztítani, az már nagyon nem helyén való, hogy az eredményességi mutató szerint becsúszik itt ez-az De az, hogy miközben az ország szeme láttára zajlik a Trafik mutyi, ti még egy nyomozást se vagytok hajlandóak elrendelni hivatalos személy ellen, az teljesen egyértelműen azt mutatja, egy szem adóforintra se vagytok érdemesek az én keresetemből!

Van levél, hangfelvétel, a Fideszes képviselők egyike se tiltakozott az ellen, hogy valóban történtek beszélgetések a trafik pályázatokról, látjuk az összefonodásokat, hol hány helyen milyen kötődésű emberek nyertek trafikot. Még azt is látjuk, hogy van benne némi szoci szál is. De ti nem látjátok. Vakok vagytok? Nem azt kérem, hogy holnap ültessetek le valakit, hanem, hogy a minimumot elvégezzétek és nyomozzatok, mert ez a dolgotok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. június 04. 09:59
Érdekes módon az öszödi vallomás után sem talált semmi olyat az ügyészség meg a bíróság,amit vizsgálni kellett volna, még a hivatalos adattal való visszaélést sem, pedig azt kerek perec, de facto bevallotta a böszme.
Ouroboros
2013. június 04. 09:16
A Pártügyészség megtette első komolyabb szolgálatát a NER-nek. Önmagában is szégyenletes és abszurd lenne ez a védhetetlen döntés, de az még abszurdabbá teszi, hogy a 444 sejtései szerint Hadházy ellen fognak nyomozni. http://most.444.hu/2013/06/03/nyomoznak-trafikugyben/ Ezt Zsigónak az ügyben tett agitpropnyilatkozata is alátámasztja: „A személyes adattal való esetleges visszaélés esetében a Fidesz várja a vizsgálat eredményét, mert az ilyen típusú visszaélést elfogadhatatlannak tartjuk.” Fordítás: ők nyilván tudják, hogy Hadházy ellen nyomoznak, hiszen ők kérték. C'est la NER.
vidorka
2013. június 04. 05:42
Minden idők legkorruptabb rendszere az Orbán rendszer! Ez az ügyészi megnyilatkozás rá a bizonyíték. Aki tisztességes embernek és magyarnak hiszi magát az soha többet nem nem szavazhat rá! Ez a nemzet nem rohadhat bele a korrupcióba.
James
2013. június 03. 23:49
Bottal kellene szétzavarni az összes ügyészt. Itt van ez a trafikmutyi, amit az egész ország lát, mindenki számára világos a dolog, - még a fideszes képviselőknek is - de ők nem látnak semmit. Aztán meg nagy szemekkel csodálkoznak, ha azt mondják, hogy a politika irányítja őket, és még ki is kérik maguknak a feltételezést. Bezzeg, ha gipsz józsi csinál valamit, akkor vicsorgó fogakkal kérnek rá olyan büntetést, hogy arról koldul szerencsétlen. Pár éve egy rendőr elfogadott 5.000,-Ft-ot Debrecen környékén egy román nőtől, amiért kapásból két év letöltendőt kapott, mert "rongálta" Magyarország hírnevét. Ez a trafikmutyi úgy látszik nem rongál semmit. Nem... persze. Itt csak milliárdokról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!