Pál utcai CÖF

2013. október 31. 12:17

Ugyan miért tárgyalna egy politikai utazási irodával a bankok grémiuma?

2013. október 31. 12:17
Veress Jenő
Népszava

Érdekli-e az (élő)bálványimádásnál mint világcélnál messzebb látó, komoly embereket, hogy 2011-ben a nájloncivilek »stratégiai partnerségi megállapodást« kötöttek Navracsiccsal, melynek értelmében ő a jogszabályok előkészítésébe majd bevonja őket.
De hát még soha senkit nem vontak be semmibe! Orbán ugyanúgy röhög rajtuk, a »hasznos idiótákon« – ha nem jobban –, ahogyan a teljes magyar nyelvű népességen.

Persze ne lássam a hócipőmet, ha záros határidőn belül a CÖF - mondjuk - Civil Nemzeti Akadémia néven nem kap közhatalmi státuszt. A Műcsarnokkal szemközti épület éppen megfelelne nekik. Meg a tér a kettő között.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. október 31. 17:30
Öléggé beszűkült a tudatod, Jenő.
nyugalmazott tanár
2013. október 31. 17:23
Elő a zsebkendőt csávókák, és tessék megtörölni a lecsorgó nyálat!!! Ilyen mértékű társadalmi támogatás soha nem volt, és soha nem is lesz a balliberális oldalnak. Annál nyitottabb szemmel jár ma már a társadalom. Hacsak kéklcédulákkal és újabb választási csalással nem sikerükl valamit kitrükközni a maszop-DK-akárkik, stb. összefogásnak.
Cséfy
2013. október 31. 17:21
--
kjkj945
2013. október 31. 17:18
Egy kis malac, cöf-cöf.cöf, trombitálgat: „töf-töf-töf.“ Trombitája, víg ormánya földet túrja, döf-döf-döf. Jön az öreg, meglátja, örvendezve kiáltja: “Rajta, fiam, cöf-cöf.cöf, apád is így csinálja!“ Most már együtt zenélnek, a =hitelből= megélnek: „Töf-töf-töf-töf, cöf-cöf.cöf. ezek ám nem legények!“
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!