Index jobbra

2013. november 22. 15:45

Ángyán oldalán csupa olyan jobboldali tűnt föl, aki kárvallottja a nemzeti együttműködés hazug rendszerének.

2013. november 22. 15:45
Rab László
NOL

„A professzor, aki államtitkári kinevezése előtt 2010-ben tiszteletét tette Orbán Viktor felcsúti portáján, s a családi gazdaságok támogatására vonatkozó szép ígéretekkel ment vissza Gödöllőre, ma csalódott függetlenként vívja szélmalomharcát. Most egy mozgalom élére állva szeretné megakadályozni  őt idézve  az ország kifosztását, a földek elrablását, a mutyi, a csalás és a gazemberség tombolását. A tisztességet, az emberséget és a bibliai tartalmakra utaló szövetséget tűzte zászlajára.


Ángyán oldalán csupa olyan jobboldali tűnt föl, aki kárvallottja a nemzeti együttműködés hazug rendszerének. Megjelent a startvonalon a trafikbotrány cinkelt kártyáit kiterítő szekszárdi állatorvos, Hadházy Ákos, és ott volt a Tisztesség és Emberség Szövetsége zászlóbontásán az adócsalásokról a fátylat fellebbentő egykori adóellenőr, Horváth András. Az alapítók között találjuk a kishantosi vidékfejlesztási központ kisemmizett volt vezetőjét, Ács Sándornét, és a Fidesz-vonaltól kicsit jobbra álló Váralja Szövetséget vagy az Élőláncot. A meghirdetett cél: elzavarni a gazembereket, helyükre a közjót szolgáló tisztességes helyi polgárokat állítani. Ennyire egyszerű lenne a politika?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2013. november 23. 08:15
Minden pártban, mindig lesznek olyanok akik másképpen képzelik el. Voltak is ilyenek: (Csak legutóbb LMP-PM vagy MSZP-DK) Demokrácia van, azaz a többség akarata dönt. Lehet azt elfogadni és lehet elmenni, mást megvalósítani. Vagy lehet mindig kívül maradni.
vendetta1
2013. november 22. 22:05
Az összes eddigi garnitúra hauaáruló Csák Máté
vendetta1
2013. november 22. 21:47
Akinek 10-el több az IQ-ja egy papucsállatkánál az mára már világosan látja hogy 1990 egy áljas csalás volt, egy megtervezett hatalomátjátzás, azóta egy többarcú maffia irányitja az országot - Ángyán szavaival élve ugyanaz a háttérerő délelőttös és délutános műszakja a fidesz és az mszp. Egészen egyszerűen jogilag és erikailag és mindehogy védhetetlen az hogy se a fidesz se az mszp nem írta alá a vizsgálóbizottásg felállításának kérdőívét. Ezek a pártok és a támogatóik is társtettesek az egész ügyben ugyanis az igazságot nem kell takargatni, az igazság megáll a saját lábán Jézus: "Ismerjétek meg az igazságot és az igazág szabaddá tesz titeket"
hörgőmorgó
2013. november 22. 19:19
Ángyán egy nagyon halovány reménysugár..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!