Rezsicsökkentési lakógyűlés

2013. november 29. 11:43

Hangulatjavító intézkedésként Közös képviselő tájékoztatást ad arról, hogy a rezsicsökkentésnek hála a Társasház ötezer forintot takarított meg spórolás tekintetében.

2013. november 29. 11:43
Seres László
Seres László
HVG

„Közös képviselő bejelenti, hogy akkor végre rátérhetünk a napirendi pontra, a Havi Tájékoztatóra. A tájékoztató dokumentumon a rezsibiztos ígéretéhez híven nem szerepel majd a »kormány«, a »parlament« vagy a »Fidesz« szó. Csak az, hogy »hálásak vagyunk« és "a Társasház tudja, kire szavazzon jövőre«.

A Társasház életében történő más jelentős változást is beharangoz: az Országgyűlés határozatának megfelelően nem csupán a Rezsicsökkentési Beszámolót helyezik el jó látható helyre, az előírt Arial betűtípussal, de kifüggesztik mellé a NENYI-t, és az Alaptörvényt is. Ezen kívül a kapu és a lift között jól láthatóan elhelyezésre kerül az Alkotmány Asztala, elsőként, de példaértékűen a fővárosi társasházak életében. A lakógyűléseken pedig Közös képviselő élőben is mindig felolvassa majd, mennyit nyert a ház a Nemzeti Kormány által.

Jó hír az is, hogy Kerényi Imre a ház rendelkezésére bocsátotta néhány alkotmányos festményreprodukcióját, azokat is elhelyezzük a földszinten, esztétikai céllal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. november 29. 20:12
"a határozatképesség--- mindig a második közgyűlésre jött csak össze". Amit fél órával az első után tartottak/tartanak. Ennek is a Fidesz az oka!
tetigi
2013. november 29. 20:07
A történet erősen billeg: már onnantól kezdve, hogy nincs Budapesten (és megkockáztatom: Magyarországon sem) olyan társasház, ahol havonta tartatnának közgyűlést, (évente egyet tartanak, azt is május végén, mert így írja elő a törvény). Seres efftárs ezt persze nem tudhatja: ő egy lóval boldogíttatja magát a villájában, (simils simili gaudet).
Messire
2013. november 29. 16:45
Kötelezném a házmestereket, hogy minden nap mindan lakónak mondják el, mennyi adósságot varrtak a nyakunkba a komonisták, azon belül és kivül kifejezetten az SZDSZ.
6qwasyx
2013. november 29. 15:06
http://vastagbor.blog.hu/2013/11/29/valahol_megint_felsir_egy_rezsidemon_nemeth_szilard_vs_kalman_olga
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!