Az ő pénzük

2015. február 03. 08:31

Képviselőink (papíron) egy olyan világban élnek háborítatlanul, ahol a haverok önzetlenül adják és sosem kérik vissza a milliókat, a család pedig bármikor kisegít egy kastély árával, ha megoldandó lakásproblémával szembesülünk.

2015. február 03. 08:31
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszabadság

„Hogy az elvben a vagyongyarapodás ellenőrizhetőségét (és a korrupció visszaszorítását) szolgáló vagyonnyilatkozati eljárás a jelen formájában lehetővé teszi a hamis adatközlést, azt már az Alkotmánybíróság is megállapította. Az pedig két évtizedes tapasztalat, hogy nincs az a »tévedés« – magától növekvő lakás, tízmilliós szakadék az igazolt bevételek és a dokumentált kiadások között, megmagyarázhatatlan ingatlanvásárlás, elfelejtett baráti kölcsön –, amely érdemi szankciót vonna maga után.

Pedig csak annak a procedúrának lenne értelme, amely a politikust érdekeltté teszi az igazmondásban. A mienk inkább hazugságra biztat: képviselőink (papíron) egy olyan világban élnek háborítatlanul, ahol a haverok önzetlenül adják és sosem kérik vissza a milliókat, a család pedig bármikor kisegít egy kastély árával, ha megoldandó lakásproblémával szembesülünk.

És mindaddig, amíg nem törődünk vele, hogy azért kell az olcsóbb tornacipőt választanunk a Tescóban, mert Lázár János szeretne jövőre megint egy kicsivel többet érni, mindez garantáltan így is marad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viz Elek
2015. február 03. 16:05
Egyik oldal gazemberségei nem mentik a másik oldalt. Mindnek a kóterban lenne a helye! Ott kellene elvitatkozniuk ki lopott többet!
Peter8811
2015. február 03. 11:43
Apró Piroskára gondolsz szivi? Jó a frizurád, jól be van ondó-lálva.
Drágha Márió
2015. február 03. 09:11
Nem érdekelnek a vagyonnyilatkozatok,a teljesítmény a lényeg.A Böszmével sem az volt a problémám,hogy trükkök százaival ügyeskedte össze a milliárdjait,hanem az,hogy kormányfőként katasztrófális ,,teljesítményt" nyújtott.
GV0917
2015. február 03. 09:09
Nahát, mennyivel kényelmesebb nektek! A mostani sárgarózsás bugyi árus elnökötöktől meg sem kérdik, hogy miért adott neki a HAGYÓ elvtárs egy dóm nagyságú kéglit??Csak úgy, minden nexus nélkül! Igencsak filantróp megnyilvánulás! Aztán meg minek is körülményeskednétek, hogy ez ilyen rokon, az köbüki, emez szépnagypapi, a másik jó haver, a tizedik a kékcsibe, a zöldcsibe, együtt jártak bölcsibe! Egyszerűen csak annyit mondanak: eddig a válasz: PUCH!!-de nála csak a kézi cassa volt, a fain cassa neve: Simon........Meg Sörös Gyuri nagybácsink! Na igen van olyan aki "Apró-pénzből" gazdagodott- de ő saját vallási szektát hozott létre : A rest publikánsokat!De azért mindenki DEMOKRATA, aki gyűlöli Orbánt és pártját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!