Feljelentem Rogánékat

2015. február 25. 22:03

Tisztában vannak azzal, hogy nem jelenthetnek fel hamis vád miatt, hisz nem követtem el ilyet.

2015. február 25. 22:03
Juhász Péter
Facebook

„Ma reggel az ATV-ben beismerte Böröcz alpolgármester, hogy tisztában vannak azzal, hogy nem jelenthetnek fel hamis vád miatt, hisz nem követtem el ilyet. Annak ellenére telekürtölték a sajtót. Ahogy mondta, nem fenyegetésként, csak tényként.

Ezért gondoltam én is elmondom nekik.

Kérem a sajtó munkatársait, akik azzal a címmel hozták le az álhírüket, amit az V. kerületiek pénzén terjesztettek, hogy »feljelentik Juhász Pétert hamis vád miatt«, hogy hozzák le a cáfolatot is.

Lehetőleg azzal a címmel, hogy Juhász feljelenti Rogán Antalt, Szentgyörgyvölgyi Pétert és Böröcz Lászlót kisgyerekek molesztálásáért, nemi erőszakért és idős nyugdíjasok bántalmazásáért. Mert abban tényleg biztosak lehetnek, hogy ha ilyesmit elkövetnek, feljelentem őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. február 26. 08:34
Ez a Buzi már reggel be van szíva!
Horpadt Bölény
2015. február 26. 08:32
Tavaszodik.Dolgoznak a gének.Kinél így,kinél úgy
atila68
2015. február 26. 08:02
Már megint?
egyetmondok
2015. február 26. 07:48
Persze,hogy nem lehet Juhász ellen hamis vád miatt feljelentést tenni. Ilyen hülye senki se lesz. A tragédia ebben az,hogy Juhász Péter pont ilyen nem hülye: kiállt a nyilvánosság elé, hogy "Rogánék" micsoda ingatlanmuyti-hegyeit leplezte le,majd szépen feljelentést tett...ismeretlen tettes ellen. A politikusok ebben az orszgában úgy hülyítik a közvéleményt az elszámoltatásokkal,mintha valami cirkuszi előadásban lennénk,a difi csak annyi, hogy ha oda beülünk,pontosan tudjuk, hogy viccelnek,itt meg mindig "élet-halál" a tét, a "Most aztán elintézzük a másikat!" A politikusok ezzel nem mást tesznek,mint az igazságszolgáltatásra tolják az összes felelősséget bármely ügyben, mert miközben szerintem tudnak eleget,bátrak mégse mernek lenni,ennek meg az a következménye,hogy a közvélemény szépen kezdi semmibe venni,semmire tartani magát az egész igazságszolgáltatást, a rendőrt, az ügyészt a bírót, az ügyvédet. A rothadás bizos receptje ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!