Nemet mondtunk arra, hogy meglopják a hitelkárosultakat!

2015. február 02. 11:53

Nemet mondtunk arra, hogy az MNB ezermilliárd forint extra hasznot realizáljon a hitelkárosult családok nyomorúságán!

2015. február 02. 11:53
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Rogán Tóni ma bemutatta a forintosítás «ellenségeit»: azokat az ellenzéki képviselőket, akik nemet mondtak a Fidesz forintosítási megoldására. Igen, az LMP-frakció nemet mondott arra, hogy a Matolcsy-féle jegybank nem a tényleges bekerülési áron, hanem a 2014-es piaci áron bocsátja a devizát a forintosítást végrehajtó kereskedelmi bankok rendelkezésére. Nemet mondtunk arra, hogy az MNB körülbelül ezermilliárd forint extra hasznot realizáljon a hitelkárosult családok nyomorúságán! Nemet mondtunk arra, hogy ezt az ezermilliárd forintot Matolcsy György a hitelkárosultak kártalanítása helyett – többek között – off-shore lovagoknak fizesse ki csodapaloták fejében! Nemet mondtunk arra, hogy a Fidesz és Matolcsy meglopják a hitelkárosultakat!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2015. február 02. 23:23
Megszólalt a Szakasits unoka Okos Tóni. Néphülyítés, demagógia, fröcsögés.
kuwiq
2015. február 02. 21:35
Ez elág szar ellentámadás lett.
pitypang1125
2015. február 02. 20:55
"Nemet mondtunk arra, hogy az MNB ezermilliárd forint extra hasznot realizáljon a hitelkárosult családok nyomorúságán!" Miért mit csináljon? Hagyja a külföldi bankok zsebében a pénzt inkább? Mert a jegybank törvény nem engedi hogy a költségvetést gyarapítsa ez az összeg, mivel a Nemzeti Bank, csak nevében nemzeti!
Zoli atya
2015. február 02. 18:11
Én csípem a Schiffert, egy fasza zsidógyereknek tartom, /pedig nem bírom a fajtáját/ :-) de ezt most nem értem. Kétfajta árfolyamon számoljanak el, mert miért??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!