Feljelentést teszünk a Fidesz ügynöktagozata ellen

2015. március 19. 17:39

A Liberálisok szerint a Fidelitas provokátorfigyelő csapatának megalakulásával már nem az a kérdés, hogy a Fideszben voltak-e ügynökök, hanem az, hogy hányan akarnak a párt tagjai közül 2015-ben csatlakozni hozzájuk.

2015. március 19. 17:39
Liberálisok
Liberálisok.hu

A Liberálisok szerint a Fidelitas provokátorfigyelő csapatának megalakulásával már nem az a kérdés, hogy a Fideszben voltak-e ügynökök, hanem az, hogy hányan akarnak a párt tagjai közül 2015-ben csatlakozni hozzájuk. A Fidelitas provokátorfigyelő csoportja kiválóan ötvözi a kommunista korszak házmester-politikáját és a kuruc.info nevű neonáci portál személyes adatokkal visszaélő »újságíróinak« színvonalát.

A Liberálisok szerint senkinek nincsen lehetősége politikai jogaikkal élő embereket megfélemlíteni, személyes adataikkal visszaélni és gyűlöletet kelteni emberek ellen azért, mert mást gondolnak a kormányról vagy a Fidesz politikájáról, mint a Fidelitas. A Fiatal Liberálisok, a Magyar Liberális Párt ifjúsági tagozata ezért feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen személyes adattal való visszaélés bűncselekmény kísérletének alapos gyanúja miatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biedermann
2015. március 20. 06:55
Himnusz alatt SZERVEZETTEN,célzatosan fütyülni,kerepelni,több mint modortalanság. Főleg egy nemzeti ünnepen.Lehet,hogy bátrak voltak a rendzavarók,de szerintem másra sem vártak mint hogy valaki jól bevágjon nekik.Rohantak volna látleletért.A magukkal vitt kamerázó szállította volna a bizonyítékokat,előre befestett szájjal akartak vért imitálni a képeken. Szemtanuk szerint földre ültek,mint akiket ledöntöttek,lentről nyafogtak sérelmeikről. Mindezt a legszebb ünnepen. Ebben az esetben igaza van a Fidelitas-nak,különben jönnek augusztus 20-án is!
atila68
2015. március 20. 06:49
Azt mondja a liberális; ügynöktagozat. Amúgy toleránsan.
tango47
2015. március 19. 19:38
A LIBERÁLISOK SZERINT (MIND A HÁRMUK VÉLEMÉNYE LEHET) A PROVOKÁCIÓ ALAPVETŐ EMBERI JOG?
Megesett Hölgyek Otthona
2015. március 19. 19:27
"Fiatal Liberálisok, a Magyar Liberális Párt ifjúsági tagozata." :oDD Hány emberből állhat egy egyfős párt ifjúsági tagozata? 0,5?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!