Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hát akkor most ezt így hogy?

2015. július 01. 23:24

A londoni játékok után a paralimpiai bajnokok tehát pontosan akkora mértékű eredményességi jutalmat kaptak, mint a háromszoros aranyérmes vízilabda válogatott tagjai. Hát akkor most ezt így hogy?

2015. július 01. 23:24
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Az elmúlt évtizedekben a nyári olimpiai játékokon a páros számokban olimpiai győzelmet elérő versenyzők fejenként az egyéni olimpiai aranyérmesek eredményéért járó jutalom összegének a 90 százalékát, a négyfős csapatok tagjai az egyéni győztesek pénzdíjának 80, a 13-15 fős gárdák tagjai a 70 százalékát kapták.

A londoni játékok után a paralimpiai bajnokok tehát pontosan akkora mértékű eredményességi jutalmat kaptak, mint a háromszoros aranyérmes vízilabda válogatott tagjai.

Hát akkor most ezt így hogy?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. július 02. 12:40
Deutsch arról ír, hogy egy paralimpikon az épek jutalmának 70 százalékát kapta. Most akkor, tisztelt kommentelők, lehet újra gondolkodni, hogy miről is van szó.
tango47
2015. július 02. 11:20
Elég szomorú, hogy az élsport már elszakadt a sport szó eredeti jelentésétől, ahogy az Olimpia is az eredeti eszmétől. Hivatásos gladiátorok produkciójává vált, akiket tudós csapatok segítenek a másik legyőzésében MINDEN ÁRON. A paralimpia ennek szánalmas változata.
formaegy
2015. július 02. 11:11
Deutsch Tamás! Tudod mi a legnagyobb baj? Van pofád ott lenni ahol vagy! A te mocskos agyadból pattant ki, hogy 3 milliót fizessenek ki végtörlesztésre a parapénzből, és most még neked áll feljebb? Hány kormányközeli ember kapott végtörlesztésre ilyen álnok, tolvaj módon milliókat? A Fidesz az ilyen gerinctelen embereknek köszönheti a "fuldoklást" Abba a hibába esett, mint a ballib. Nem rúghatja seggbe az ilyen szarháziakat, mert túl sokat tudnak. A választók nem elkötelezettek a Fidesznek türelemmel kivárják a választásokat. A ballibnél is ezt tették. Nagy pofával nyilatkozzátok berkeitekben, (biztos informácio) hogy nem kell félni, mert nincs olyan erő aki leválthatna benneteket - ne legyetek olyan biztosak ebben. A mutyi sorozat listája már hosszabb, mint a ballibnél volt. Deutsch Tamás! Az egyike vagy azon elfogadhatatlan személyeknek, akik miatt bukni fogtok. Szégyelld magad, hogy ilyen gerinctelen vagy!
Mindjárt
2015. július 02. 10:59
Sorolhatnék sok okot amiért egy nemzeti Fidesz pártoló a Jobbikra és nem a Fideszre szavazzon de úgy gondolom, hogy egy is elég: dajcstomi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!