Nincs megbékélés, amíg Orbán van

2015. július 27. 09:01

Tudatosan próbál megosztani mindannyiunkat csak azért, hogy a sokadszorra is önmagát kiálthassa ki a nemzeti érdekek egyedüli képviselőjének.

2015. július 27. 09:01
Szigetvári Viktor
Facebook

Orbán Viktor Tusványoson ismét csak egyetlen dolgot bizonyított be: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, nem lesz itt megbékélés egy percig sem.

Tudatosan próbál megosztani mindannyiunkat csak azért, hogy a sokadszorra is önmagát kiálthassa ki a nemzeti érdekek egyedüli képviselőjének.

De a nyilvánvaló hülyeségről és hazugságról nem érdemes vitatkozni. Beszéljünk inkább a Mészáros Lőrincekről, a Garnacsi Istvánokról, a Rogán Antalokról, a Habony Árpádokról, a Lázár Jánosokról, a Matolcsy Györgyökről, a Quaestorról és a MET-ről!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. július 27. 15:25
Kedves Viktor, az a helyzet, hogy semmi szükség nincs megosztásra, tőled minden épeszű, normális ember első blikkre határolódik el. És akkor még meg sem szólaltál...
kálmi
2015. július 27. 15:22
Ezt a palit ha látom vagy hallom, mindig viszketni kezd a tenyerem.Irritáló.
catalina9
2015. július 27. 15:17
Szó sincs itt megosztásról itt inkább arról van szó, hogy Orbán leleplezi a parazitákat.
tango47
2015. július 27. 15:07
Csak ennyit sikerült kibányászni? Hát ez ádes kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!