Ban Ki Mun sokkban

2015. szeptember 17. 11:56

Miután egy horda megtámadta a magyar határt védő rendőröket, ez a kretén sokkos állapotba került, amiért a rendőrök nem kezdtek el gyorsan kuglófot és forró kakaót felszolgálni nekik.

2015. szeptember 17. 11:56
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Miután egy horda  amelyik előbb átdobálta a gyerekeit a kerítésen!  megtámadta a magyar határt és a határt védő rendőröket, ez a kretén sokkos állapotba került, amiért a rendőrök nem kezdtek el gyorsan kuglófot és forró kakaót felszolgálni nekik.

Nem voltak elég könyörületesek a magyar rendőrök, az ENSZ hülye főtitkára szerint.

És tényleg.

Ha legközelebb megtámadnak bennünket, és a kuglóf meg a forró kakaó sem segít, akkor egy hosszú, vékony, kecses botra szerelt Ban Ki Munnal kell bizgerálni az álluk alatti érzékeny részt. Vagy a seggüket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. szeptember 19. 21:25
Ha a Ban Ki Mun Ká sokkot kap akkor lesz nek banki munkások.
Pinter68
2015. szeptember 17. 23:03
A Zsóti, a mi egyetlen és pótolhatatlan Bayerünk, a maga nagy szerénységében lekreténezi az ENSZ fötitkárát, mert az egészen hallatlan módon odáig merészkedett, hogy hangot adott a véleményének. A szerencsétlen! Hát nem tudja, hogy itt véleménye csak a Zsótinak lehet? Jól van Zsófi! Igyál még egyet aztán döljél vissza egy kicsikét.
Cezar
2015. szeptember 17. 22:43
"akkor egy hosszú, vékony, kecses botra szerelt Ban Ki Munnal kell bizgerálni az álluk alatti érzékeny részt. Vagy a seggüket.” a számodra megszokott helyeken :))))) buzzancs. ezért unt rád a nőd is.
tevevanegypupu
2015. szeptember 17. 21:44
Nem hallottam a vén hülyét megszólalni, mikor francia ensz katonák kislányokat erőszakoltak meg Afrikában.Maradjon sokkban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!