Almát csak az afgánok lesznek hajlandóak szedni, a cigányok inkább a szocpolt választják örökké

2015. szeptember 21. 12:45

Az a helyzet, hogy ahogy a spanyol cigányokat és az amerikai fekákat sem sikerült aktivizálni, mert túlsagosan belekényelmesedtek a jólétbe, úgy a magyar cigányok is örökké inkább a szocpolt meg a rokkantnyugdíjat fogják választani.

2015. szeptember 21. 12:45
Bede Márton
Bede Márton webhulladéka

„Tudom, hogy nem vicceltel, csak a humanizmusod beszel beloled. Az a helyzet, hogy ahogy a spanyol ciganyokat es az amerikai fekakat sem sikerult aktivizalni, mert tulsagosan belekenyelmesedtek a joletbe, ugy a magyar ciganyok is orokke inkabb a szocpolt meg a rokkantnyugdijat fogjak valasztani, es almat csak az afganok lesznek hajlandoak szedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraxas
2015. szeptember 21. 21:28
Mi az ördög, fogy a 444? Vagy csak a cenzúra elől menekülnek? Nem az volt még a duma tegnap is, hogy a bevándorlás minden dolgok legjobbika? :-)
Brigadéros
2015. szeptember 21. 19:22
Pedig ez lehetne a kiút! A Kelet-Európai cigányokat munkába állítani a Merkel által mondott hiányszakmákban, nem pedig importálni az arabokat! Szerintem egy csomó cigány igenis képes és akar dolgozni, még ha csak olyan munkára képes is, mint lógni a kukás kocsi végén. Nap-mint nap látom őket, tehát csinálják és dolgoznak. És lehetne fejlődés, mert az ő gyereke lehetne szakmunkás, az unokája meg értelmiségi is akár...Csak a "nagy ugrások" nem működnek...
Lorpo
2015. szeptember 21. 16:27
Aztán ha marcika drága tévedett, majd jönnek a szírek, Ha azok se akarnak almát szedni, jönnek a szomáliak. A sor végtelen. Csak egy egyszerű kérdés: ha a gyereked lusta, és viselkedési zavarai vannak, próbálsz neki segíteni, ne adj isten nevelni, vagy örökbe fogadsz egy másikat, hátha az szorgalmas lesz, és illedelmes?
Mutimi
2015. szeptember 21. 16:17
Ez még nem látott mezőgazdasági idénymunkásokat. Sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!