Juhász Péter rögeszméje

2015. szeptember 18. 13:47

Péter régóta egyike azoknak, akik rögeszmésen hisznek abban: elég jó hangosan „Orbán takarodj!”-ot kiáltani, és mindenki azokra a lejáratódott politikusokra fog szavazni, akik vele együtt kiabálva akarják elzavarni a Fideszt.

2015. szeptember 18. 13:47
Heindl Péter
hvg.hu

„Hallgatom Juhász Péter​ múlt vasárnapi, Kossuth-téri beszédét. Péter régóta egyike azoknak, akik rögeszmésen hisznek abban: elég jó hangosan »Orbán takarodj!«-ot kiáltani, és mindenki azokra a többszörösen lejáratódott politikusokra fog szavazni a soron következő választásokon, akik vele együtt kiabálva akarják elzavarni a Fideszt. Igazán nyilvánvalóvá válhatott volna már számára, ha máskor nem, legalább a 2014-es parlamenti választások eredményhirdetésekor, hogy mekkora tévedés ez!

De nem. Juhász Péter most is azzal ostorozza reménybeli partnereit, hogy »fölengedjük egymást a színpadjainkra, de a háttérben ütjük, szapuljuk egymást blogjainkon«. Világos: ha már össze köll fogni, onnantól tilos a másikat nyilvánosan kritizálni… Ezt az elvet követték Juhászék, pártjuk, az »Együtt« megalakulásának pillanatától. Aztán röpke fél év alatt szinte nullára redukálták a frissen létrejött pártként még meglévő népszerűségüket, majd kétes szövetségeseik oldalán simán elvesztették a választásokat. És ma is képtelenek tudomásul venni, hogy a választók jó része nem hajlandó az »Orbán takarodj!«-ért cserébe »csomagban« a többszörösen, morálisan is megbukott szoci politikusokat Gyurcsányostul újra hatalomhoz juttatni. Nem kényszeríthetők a választók arra, hogy olyan politikai erőkre szavazzanak, amelyeket amúgy a pokolra kívánnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. szeptember 19. 09:59
Kár egy ilyen félművelt, bunkó senkire ennyi szót vesztegetni. Ez még a balliberális oldalon is egy senki, pedig őket alulmúlni nem kis dolog.
koronaszepe
2015. szeptember 18. 22:05
Ennél ostobább jegyzetet már régen olvastam. Juhi pontosan úgy viselkedik, ahogyan egy politikusnak kell. Felderít, leleplez, nyilvánosságra hoz, stb.. Alulrólépítkezik. Hogy a Fidesz szavazó kit kíván pokolra?
Vezetéknév Utónév
2015. szeptember 18. 21:21
Juhász korrektnek és hitelesnek tűnő politikus, aki az egyik legfontosabb hazai problémára összpontosít: a korrupcióra. Ha az ellenzék is ilyen következetesen leplezné le a narancsrezsim visszaéléseit mint ő, akkor ma nem Orbán lenne a miniszterelnök. És fogalmunk sem lenne ki az a Mészáros, Habony, Tiborcz...
tevevanegypupu
2015. szeptember 18. 19:39
Juhász Péter csalódott, sikertelen, tehetségtelen politikus, véletlenül került a Parlamentbe és ennek megfelelően össze-vissza beszél, nem ért semmit.. és gyűlöli Orbánt, aki mindent elért, amiről ő csak álmodozhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!