A nemzeti jogvédők készen állnak az obeliszkbontó hazafiak megvédésére

2015. október 28. 11:18

Szó sincs oroszellenességről, hiszen manapság az oroszok a hagyományos európai értékek védelmében, az atlantista háttérerők elleni küzdelemben szövetségeseinkké váltak.

2015. október 28. 11:18
Gaudi-Nagy Tamás
gaudinagytamas.hu

Megelégedéssel nyugtáztam az 1956-os Pongrátz András és a 2006-os Novák Előd által vezetett hazafiak október 25-i kurucos akcióját a Szabadság téri megszállási obeliszk és az azon csúfolkodó önkényuralmi jelkép eltávolítása érdekében. Köszönet nekik a bátor kiállásért! A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédei és jómagam készen állunk arra, hogy emiatt és a későbbi akciók során esetlegesen eljárás vont hazafiaknak védelmet adjunk, ahogy korábban tettük Budaházy György, Pál Márton setében.

Szégyen, hogy a megalázottságunk ezen jelképe a szabadságról elnevezett szakrális terünkön mai napig a megszálló Vörös Hadsereg »dicsőségét« hirdeti és a mostani kormányzat sem tesz semmit az eltávolítása érdekében. Jogi akadály nincs, ez elvi kérdés, szó sincs oroszellenességről, hiszen manapság az oroszok a hagyományos európai értékek védelmében, az atlantista háttérerők elleni küzdelemben és nemzetegyesítő törekvéseink szövetségeseinkké váltak. Ennek többször hangot adtam az Európa Tanácsban. Azt azonban nem kívánhatják, hogy megalázottságunk jelképét eltűrjük, ezt ők sem tennék. Kifejezetten erősítheti a magyar-orosz viszonyt e feszültségforrás kiiktatása és ezáltal a Szabadság történelmi arculata helyreállítása, az ereklyés országzászló visszaállítását is ideértve.

Bízom benne, hogy végre egyenesbe fordul az eltávolítás ügy, amelyért a korábbi években sokan, sokat tettek. Ez nekem is szívügyem.

2006 tavaszán a Nemzeti Jogvédő Alapítvány ügyvezetőjeként létrehoztam számos kiváló partnerrel (többek között Budaházy Gyurival, Kocsis Imrével) a Szabadság tér Bizottságot, amelynek 2006. március 24-i itt olvasható határozata és felhívása ma is időszerű.

Csakúgy mint Előd, országgyűlési képviselőként én is kiálltam többször az eltávolításért, írásbeli kérdésekkel és felszólalásokkal

2014 őszén részt vettem Budaházy Gyuri eltávolítást célzó akciójában.

2015 februárban Budaházy Györggyel és Novák Előddel együtt átadtuk nemzeti szervezetek petícíóját a főpolgármester részére.

Erre jött az azóta megbukott Hende Csaba volt honvédelmi minisztertől az a gyáva - korábbi támogatást ígérő vállalásával ellentétes - válasz, hogy nem vetik fel a kérdést az oroszoknak, mert előre meg nem jósolható következményekkel járna.

Most már eljött a tettek ideje.

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2016. január 31. 21:35
Sajnálom és együtt érzek vele ahogy meghurcolták Petrát,de László Petra sosem volt jobbikos, az N1TV az a munkahelye volt,ugyanúgy ahogy sokáig az Echo TV-nek, előzőleg pedig a közszolgálatot ellátni hivatott MTV-nek forgatott, közel húsz éve operatőrként. Úgy ahogy a korábbi N1TV volt hírolvasója Néveri Igor is nem jobbikosként dolgozott ott,hanem mint minden alkalmazott (fizetésért a munkahelyén )aki most jelenleg az Echo TV-nél dolgozik.
katus
2016. január 31. 21:35
Ez az exlibris vagy soha nem volt férjnél (nem kellett vagy kell senkinek)vagy otthagyták egy párszor,kihasználták eldobták és most frusztráltságát vetiti a Jobbikra. Aki a szülést ,az anyaságot kötelességnek ,nyűgnek érzi,az sosem volt vagy lesz anya .Csak számító ribanc. Az állatvilágban sincs egyenjogúság,ott is a "nőstények" dolga és felelőssége a kicsik felnevelése,nem az apáké,így vannak kódolva.
Békanász a hasadon
2015. november 29. 22:38
Mitől lesz valaki nemzeti jogvédő? Valami OKJ-s tanfolyam van erre?
kurbitalis
2015. november 29. 22:36
A "nemzeti jogvédő" hogy érzi magát Brüsszelben? No, és Krisztike?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!