Orbán egyik kedvenc tanácsadója szerint nincs gyermekéhezés

2015. november 12. 15:25

Ha ezek után valaki még egyszer azt mondja nekem, hogy én a gyermekéhezéssel kapcsolatban provokálom a kormányt, azt esküszöm összezárom egy hétre Hegedűs Zsuzsával.

2015. november 12. 15:25
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Azt mondja Orbán Viktor egyik kedvenc tanácsadója, Hegedűs Zsuzsa, hogy »az Orbán-kormány … felszámolta a rendszerszintű gyermekéhezést és nyomort… Egyéni esetek természetesen lehetnek,… de az nem a rendszer rossz vagy hiányos felépítéséből fakad. Sokkal inkább emberi mulasztásból, szülői felelőtlenségből.«


Foglaljuk tehát össze: 1. gyermekéhezés nincs, 2. ahol mégis van, ott a szülő a hibás.


Ez a zseni egyébként az a Hegedűs Zsuzsa, aki havi 1 millió forintért egy állami Audiból adott tanácsot Orbánnak a szegénységről, aki 300 millióért hozatott Spanyolországból(!) magyar családoknak napos csibéket, amelyeknek a 99%-a másnap elpusztult, aki barátján, Pintér Sándoron keresztül osztogatott disznókat, akinek (ill. alapítványának) legnagyobb támogatója a CBA, a Szerencsejáték Zrt és az MVM Csoport, és aki nem annyira tudott elszámolni az alapítványa bevételeivel és kiadásaival.

Ha ezek után valaki még egyszer azt mondja nekem, hogy én a gyermekéhezéssel kapcsolatban provokálom a kormányt, azt esküszöm összezárom egy hétre Hegedűs Zsuzsával.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
milláscsupor
2015. november 13. 13:19
Timike, most már lassan eltapogathatnál a hazudós kurva anyádba. Ha most gyermekéhezés van, amikor évente egyre többet (milliárdokat bazmeg, ismersz ekkora számot?) költenek az ingyenes gyermek étkeztetésre, akkor mi volt itt 2010 előtt, te világ hülyéje, te?
he-he
2015. november 13. 10:11
Mit mondjon Hegedűs Zsuzsa a magyar szépségkirálynö,mikor tudjuk,hogy honnan kspja a pénzt.2002 FIDESZ székház-tüntetés-föszervezö.2015 a pénz így teszi prostivá.
héttörpe
2015. november 13. 09:27
Sorolja ez a Thímea a vádakat elpusztult naposcsibékről, Pintéren keresztül adogatott disznókról, de ha bizonyítékot kéne letenni az asztalra, nyilván nem menne neki, mert az információforrás nem egy megbízható személy, sokkal inkább egy üveg pálinka lehetett. Amúgy meg kedves Timtsi, Zuschlag is irigyelte Aratót az állami Audi miatt, oszt jól nézd meg hová jutott. Szvsz ez a nő Magyarország legnagyobb istencsapása.
Szvidrigajlov
2015. november 13. 08:01
Nem értem, hogy az hogyan lehet, hogy a magyar baloldal baszatlan agresszív ribancokat termel ki politikusnak. A jobboldal meg pilkigton klotildokat. Valami a kettő közt nincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!