Orbán Viktor vagy és kordont bontasz? Segít a TASZ

2015. november 27. 15:24

2006-ban megvertek a rendőrök? Segít a TASZ. Orbán Viktor vagy és kordontbontasz? Segít a TASZ. A szocialista kormány el akart verni egy balatoni motorversenypályára 35 milliárdot? Segít a TASZ.

2015. november 27. 15:24
TASZ
A TASZ jelenti

A 888 mikroblog végre valahára megírta hiánypótló cikkét arról, hogy mi a fasz a TASZ. Azt csupán a véletlenek összjátékának tudjuk be, hogy G. Fodor Gábor 888 főszerkesztő, hogy hogy nem annak a Századvégnek a Kuratóriumi tagja, (volt?) stragétiai igazgatója, akivel szemben éppen tegnapelőtt nyertünk pert.

És mit nyertünk? Hogy a Miniszterelnökségnek ki kell adnia azokat a Századvég által készített tanulmányokat, amik 4 milliárd, azaz 4.000.000.000 forint közpénzből, azaz közpénzből készültek. És egyelőre senki nem tudja, hogy mi van bennük.

A 888 felsorolja, hogy miben segít a TASZ. És valóban. Egy-két dolog valahogy kimaradt:

- 2006-ban megvertek a rendőrök?

Segít a TASZ.

- Orbán Viktor vagy és kordontbontasz?

Segít a TASZ.

- A szocialista kormány el akart verni egy balatoni motorversenypályára 35 milliárdot?

Segít a TASZ.

- Devizahiteles vagy, de nem engedik, hogy tüntess?

Segít a TASZ.

Köszönjük a figyelmet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. november 28. 05:10
Csak egy pici kis probléma.Senki sem kérte szíves közreműködésüket.Kilóg a lóláb. Segit a Tasz, végeredmény pedig minden esetben káosz. S még valami: a "demokratikus" értékrendjüket,ha nem fogadod el a földbe döngölnek.
Wazze
2015. november 28. 04:34
Csüngőhasú Orbánröffencs vagy? Buzi- e vagy? Zsidó féreg vagy? Akármilyen hazaáruló pondró vagy? Ártasz a magyarságnak? Bármikor, soron kívükl segít az internaCIONISTA hazátlan férgek társasága: a TACC!
áfonya
2015. november 28. 03:34
Ballibsi banda rögtön rá rohant a TEK hírre ,Kézzel lábbal másról kezdtek félre magyarázkodni,hátha folyik vér,bele betegszenek ,majdnem beledöglenek hogy nem párizsi robbantgatások látni,Magyarországon még békésen élnek az emberek ,nincs pánik ,nincs polgárháború ,nincs puccs még mindig helyén a kormány ,nincsenek üres boltok ,magyarok nem lettek hazátlanok a betolakodók bevonulásával.
GV0917
2015. november 27. 21:18
TASZ. Kik vagytok?Tudja a TASZom! Csak annyit tudunk,hogy le vagytok TASZ-va!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!