Ákos.com

2015. december 19. 10:27

Minden mondat mögül kikandikál egy mentalitás, amely hivatalos véleménnyé érik, intézkedések, retorziók születnek belőle, minták, amelyek csorognak szépen lefelé.

2015. december 19. 10:27
Tamás Ervin
Népszabadság

Nem érdekel, mennyien tartják úgy, hogy Ákossal a hazát és a szabadságot védjük, hogy megint a szuverenitásunk forog kockán, hogy hány miniszter és államtitkár akarja velem elhitetni, hogy akinél Kövér és Kovács dumája kiveri a biztosítékot, az a gyereket szülő nőket ­nézi le, sérti meg. Nem érdekel az sem, ki él vissza a hatalmával, ki kelt megint globális médiahisztériát, ki és milyen hatalmi kottából értelmezi félre évek óta szántszándékkal ezeket a skandalumokat.

Mert minek minden mondatba belekötni? Emiatt leszünk egymásra egyre dühösebbek, ezért acsarkodik környékünkön valamennyi látó és vak komondor. Csakhogy minden mondat mögül kikandikál egy mentalitás, amely hivatalos véleménnyé érik, intézkedések, retorziók születnek belőle, minták, amelyek csorognak szépen lefelé egészen a falusi körorvos rendelőjéig, igazgatói irodáig, kocsmapultig, talán csak az ibizai nightklubba nem jut belőlük, hogy sanda poént használjak.

E fájintos világkép mögött azután felhőtlenül lehet inni, szívni, szippantani, káromkodni, ökörnek lenni, odasózni a gyengébb nemnek, luxust építeni, röhögve kiszúrni a bepúderezett kelést egy asztalunknál táncoló női combon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubaka
2015. december 20. 07:27
http://www.hunbaba.com/keresztyen.../gender-es-teremtes/ A népesség fogyás a halálozás és a születés arányát mutatja és valszeg azért halnak meg többen, mert a halál nem csak természetes öregedés útján következik be, míg a szülés mindenféle gender őrület ellenére még mindig a természet törvényei szerint. De ne aggódjatok! Kínában már gyártják a GMO-s malacokat, rövidesen az emberre is sor kerül! Annak már nemi szervet sem kell gyártani, hiszen a szaporodása nem születéssel, hanem 3D-s nyomtatóval történik, s a mai felháborítóan!!! konzervatív tahó kor legnagyobb problémáját az egyenjogúság kérdését a technika azzal símán megoldja!
Békanász a hasadon
2015. december 20. 00:07
Ez a Tamás Ervin Béla Géza Jenő Elemér épp az Ákos ellentéte: randa, visszataszitó, tehetségtelen, gusztustalan, alacsonyrendű.
néhai Ch.Pilot
2015. december 19. 20:20
Ervin!!! (na, ezt a barmot tényleg jó volna otthon felejteni, de nem visszafordulni érte!)
Peter8811
2015. december 19. 18:13
Ervin bácsi egy kicsit még dolgozzál rajta, mert ez így nagyon szar, ilyet én is tudok írni annak ellenére hogy csak segédmunkás vagyok. =0 év alatt beszorítottátok magatokat a rasszista, náci zsákutcába, mivel nincs rajtatok rükverc, nem tudtok kijönni, belőle mint én a Bokros Lalyos bácsi nyugdíjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!