Tarlósnak a Fidesz és Budapest közül kell választania

2016. január 07. 12:50

Tarlós István hozzászokhatott már, hogy a Fidesz bábjaként működik, mára azonban már így sincs rá szükség.

2016. január 07. 12:50
Gy. Németh Erzsébet
DKP.hu

„Az utóbbi hetek megmutatták, hogy a Fidesz soha nem látott mértékű megszorításokat készül bevezetni Budapesten. A Fidesz és főpolgármestere ma már egymást zsarolják, ennek részeként pedig nem csak a fővárosi takarítás és a közvilágítás, hanem az agglomeráció közösségi közlekedése is megszűnhet – nem is beszélve a BKV máig kifizetetlen költségeiről. A budapestiek most is naponta 18 milliárddal járulnak hozzá a költségvetéshez, a kormány mégis drasztikus megszorítást tervez. Budapest a rendszerváltás óta nem volt ekkora válságban.

Tarlós István hozzászokhatott már, hogy a Fidesz bábjaként működik, mára azonban már így sincs rá szükség. Egy, a birtokunkba került levél bizonyítja, hogy Tarlós már a saját hivatalában is veszélyben érzi főpolgármesteri státuszát. Ebben a főpolgármester arra szólítja fel a Főpolgármesteri Hivatal dolgozóit, hogy semmilyen képviselői utasításnak ne tegyenek eleget. A levél egyértelműen a fideszes pártkatonák visszaszorítására készült. Tarlós kegyvesztettségét jelzi az ellenében megindult, Simicska elleni »oszlopháború« is.

A DK a demokratikus ellenzéki képviselőkkel közösen rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi, hogy megakadályozza a közvilágítás, a takarítás és az agglomerációs közlekedés megszüntetését. A DK felszólítja Tarlós Istvánt, hogy ne a Fideszt, hanem a budapestieket válassza, és utasítsa el a Budapest-ellenes megszorítások tervét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. január 07. 19:09
bakker olyan sötét lesz pesten mint a balos fejekben?
Mindjárt
2016. január 07. 18:11
Annyira fáj, hogy van egy tisztességes, tiszta hátterü magyar ember is aki közösséget válal a felcsúti maffiával? Jobb lenne ha CSAK kommunista, munkásőr, besúgó, ügynök söpredék lenne az egész Fidesz tábor?
Bokros Birka
2016. január 07. 17:29
Gyogyós Bözsi mikor beszéltél hugyos Demszkyvel, lesz megint kutya gumi nézegetés meg gödör kerülgetés? :D
Bokros Birka
2016. január 07. 17:28
Gyogyós Bözsi Hunvald elvtársat megint bevarrták mehetsz meglátogatni az MSZP-s börtön válogatottat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!