Parizerper

2016. január 27. 19:48

Höhet Strasbourg. Megítélnek néhány milliós kártérítést, mert Hagyó előzetesében kétszer hideg volt a kávé, egyszer pedig lókolbászt adtak parizer helyett.

2016. január 27. 19:48
Kiss László
Magyar Hírlap

„Volt itt minden, ami szép és jó, ami még manapság is élteti a magyar igazságszolgáltatást és színesebbé teszi hamuszürke hétköznapjainkat. Letartóztatás, házi őrizet, ügyáthelyezés, alkotmányellenes intézkedés, visszavont vallomás. Talán még fogadni is lehetett az ítéletre: letöltendő vagy nem letöltendő?

Nem letöltendő – egyelőre. A slágergyárosok pedig már keresgélhetik a hangjegyeket, hogy a suszterinasok fújhassák a kuplét – mint az említett derék Kodelkáné esetében –, hogy Hagyó Miki, mi van a dobozban.

És hogy mindennek boldog vége legyen, mint egy igazi magyar operettpernek, jöhet Strasbourg. Ott aztán majd megmutatják nekünk, milyen is az igazán felvilágosult igazságszolgáltatás: megítélnek néhány milliós kártérítést, mert Hagyó előzetesében kétszer hideg volt a kávé, egyszer pedig lókolbászt adtak parizer helyett.

Úgyhogy éppen itt az ideje, hogy odaérjünk végre Európába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2016. január 28. 16:36
Szerző, ahogy így elnézem, soha nem fog odaérni...Európàba
Mr. Black
2016. január 28. 10:57
Kedves újságíró úr! Túlozni tetszik ! Nem a lókolbász és nem a hideg kávé miatt kapnak a rabok kártérítést.Nem kívánom önnek ,hogy személyes tapasztalatot szerezzen a hazai börtönviszonyokról .
balbako_
2016. január 28. 05:55
Első fokon. Remélem azonban, hogy még van magyar igazságszolgáltatás és helyére teszi a kérdést.
e.o.storm
2016. január 27. 20:36
A szívem megszakad bizony ahányszor hagyó ártatlan kis pofikáját megpillantom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!