Kopaszfidesz

2016. február 24. 12:05

Van ebben a csodálatos népszavazásos témában egy kérdés, ami kicsit elsikkadt eddig. Miszerint hogy a csudába gondolhatja a Fidesz, hogy ez a balhé így, ahogy megtörtént, jó és hasznos neki. Totálisan érthetetlen.

2016. február 24. 12:05
Gazda Albert
MNO

„Egy szó, mint száz, tényleg tempósan haladunk a magyar demokrácia és jogállamiság egyre látványosabb megcsúfolgatásának mocsáros útján. Úgy kell nekünk, mondanám, ha tényleg úgy kellene nekünk. Elvégre a mi többségünk akarta, hogy így legyen.

Vagy nem ezt akarta a többségünk mégsem?

Hát igen, itt van elásva a kutya lényege. Merthogy a reakciók és kommentárok alapján egyre határozottabban kezdem azt gondolni, hogy a Fidesz lassacskán elveszíti a józan eszét és a kontrollt. Az önkontrollt. Abban, hogy az ilyen akciók egy platformra terelik a komplett ellenzéket  DK-tól Jobbikig , különösebben nagy veszély még nincs a kormánypárt pozícióira. Igen ám, csakhogy a kopaszkodás a saját hívek maradékának sem vonzó vagy rokonszenves.

Nem kell visszamenni egészen a polgári Magyarországhoz – amúgy is olyan messze van már, hogy sose érnénk oda , mert még az utóbbi évek valóságából kiindulva is állítható: ez, amit láttunk, nem más, mint trollpolitika, és az, hogy a trolloknak tetsszen valami, nem program. A trollok hiába hangosak és dörzsölgetik röhögve a mocskos tenyerüket ezekben a pillanatokban, valójában nincsenek sokan. Soha nem is lesznek. Tartós sikert nem hoz, ha rájuk építenek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. február 24. 19:43
Albertka! Kimondtad a lényeget; "hogy a csudába gondolhatja a Fidesz, hogy ez a balhé így, ahogy megtörtént, jó és hasznos neki" Úgy, hogy nem a Fidesz rendezte a sztorit. Ezt érted Albertka?
catalina9
2016. február 24. 16:41
1ambrus1 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. február 24. 15:53 Ez mire válasz? Mi közöm van Vereshez, mi köze van ennek a népszavazáshoz?" Hát elvtárs a kopaszokhoz van köze..olvassa el a cikk címét.
kombinátor
2016. február 24. 16:30
Gazda A, te sem nyertél bajnokságot logikából ... Bevezető kérdésed csak akkor lenne érvényes, ha a Fidesz állna a háttérben ... biztosan... de mivel te sem tudsz biztosat, így kérdésed rosszindulatú és tényt sugallsz ... de hát hozzád ez való cinkelt múltad miatt...
mucsay
2016. február 24. 16:20
vki segítsen már, nem értem. tegyük fel, nincsenek ott a fiatalok. akik kopaszok és még fradisták is. akkor mi van? Nyakó leüti a nénit és beadja előbb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!