Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezek Orbánnal szemben

2016. március 07. 18:19

Sajtóhírek alapján joggal feltételezhető, hogy Orbánnak sokkal, de sokkal nagyobb a vagyona, mint amit bevall.

2016. március 07. 18:19
Juhász Péter
Facebook

„Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezek Orbánnal szemben.

Sajtóhírek alapján ugyanis joggal feltételezhető, hogy sokkal, de sokkal nagyobb a vagyona, mint amit bevall. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, vagyonnyilatkozati eljárás keretén belül meg kell ismernünk Lévai Anikó vagyonát is.

Küldd el te is a levelet (alább) és tegyél rá engem is címzettnek! Oszd meg, hogy minél többen küldjék el!

Pénteken derült fény arra, hogy Orbán egy olyan 13 hektáros területen él, amin 5 kastély jellegű épület is áll. Azt már Ferenczi Krisztinától tudjuk, hogy Orbán apja szerezte meg az ingatlant, azonban arra most derült fény, hogy ott él Orbán kutyája is. Nekem volt kutyám. Tudom, hogy ahol a kutya él, ott él a gazdája is.

A vagyonnyilatkozati eljárás célja, hogy megtudjuk, Lévai Anikónak és Orbánnak milyen kötődése van ehhez a birtokhoz, ahol a miniszterelnök él. Alább a teljes dokumentum.

Oszd meg, hogy mindekihez jusson el a hír: Orbán végtelenül gazdagon él. Pedig soha életében nem dolgozott a politikán kívül, és felesége háztartásbeli.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. március 08. 09:25
Az tényleg nem zavar senkit, hogy mondjuk ez a böszme Mészáros "kifelejtett" 1 MILLIÁRDOT(!) a vagyonnyilatkozatából? Minden nap előfordul velem ilyen apró baki. 1milliárdot, bazmeg, fogalma sem volt, hogy van neki plusz egy ilyenje. A másik, hogy ha nem felejti ki: hogy a picsába lett ilyen űbersikeres ez a seggarc?
BőröndÖdön
2016. március 08. 08:59
A strómanjait nehéz lefülelni...
dick52
2016. március 08. 08:25
Füvet vegyenek, füvet vegyenek! Hülye drogos.
Fahrenheit 451
2016. március 08. 04:31
"Amíg önök aludtak, Angela Merkel elutasította Orbán Viktor népszavazását" http://444.hu/2016/02/29/amig-onok-aludtak-angela-merkel-elutasitotta-orban-viktor-nepszavazasat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!