ÍGY MŰKÖDIK A FIDESZ: MUTYIÁLLAM!

2016. március 10. 15:18

Tegnap jelentettem be, hogy Polt Péternél eljárást kezdeményezek a jegybankos alapítványokat érintő törvénytelen tőkejuttatás miatt. Erre ma együtt ebédel Matolcsy és Polt. Gondolom megbeszélik, amit meg kell.

2016. március 10. 15:18
Pápa Levente
Facebook

BREAKING!

EZ A MAI MAGYAR FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS: Éppen most ebédel együtt Polt Péter és Matolcsy György.

Tegnap jelentettem be, hogy Polt Péternél eljárást kezdeményezek a jegybankos alapítványokat érintő törvénytelen tőkejuttatás miatt.

Erre ma együtt ebédel Matolcsy és Polt. Gondolom megbeszélik, amit meg kell.

A kép fél órája készült egy elegáns belvárosi étteremben. Egészségükre!

ÍGY MŰKÖDIK A FIDESZ. MUTYIÁLLAM.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2016. március 11. 11:53
Pápai te sík hülye vagy! Nem is ebédelnek! Isznak valami fehéret, ami vagy víz, vagy jól bírják és pálinka. És gyurcsányszigeti agyaddal azt gondolod, hogy hazaárulást követnek el áppen? Kis csacsi, komoly ügyeket máshol beszélnének meg. Komoly oknyomozó vagy!
Korrupt Kornél
2016. március 11. 11:33
akurvaéletbe! Együtt ebédeltek, bazd meg, a francba nem hívták oda röfikét, a g-r-ecit vagy elqurót. Mit írnál ilyenkor te eszeveszett?
BőröndÖdön
2016. március 11. 09:11
Szerintem a Poltné ötmilliós bérét akarta fölemeltetni a Péter...:)
Vezetéknév Utónév
2016. március 10. 23:51
Hirtelen nem is tudom, ijesztő-e vagy nevetséges, hogy már titkot sem csinálnak a hatalmi ágak összefonódásából. Egy biztos: demokratikus jogállamban elképzelhetetlen az ilyesmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!