Olajozottan

2016. március 04. 11:59

Meglehet, a köztársasági elnök nem írja alá a kedden módosított jegybanktörvényt. Kevéssé valószínű, de elképzelhető, hogy alkotmánybírósági normakontrollt kér. És akkor mi van? Semmi.

2016. március 04. 11:59
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Meglehet, a köztársasági elnök nem írja alá a kedden módosított jegybanktörvényt. Kevéssé valószínű, de elképzelhető, hogy alkotmánybírósági normakontrollt kér. Meglehet, a házelnök is pontosan látja az új jogszabály buktatóit, hiszen egyetért azzal, a jegybank alapítványai által kezelt forrás közpénz.

És akkor mi van? Semmi. Izmozhat kicsit az adatvédelmi hatóság elnöke, aki szerint a titkosítás több ponton sérti az alaptörvényt. Meg a Transparency International hazai kirendeltsége is érvelhet bármeddig, hogy ez így nincs rendben, biztosítani kell a hozzáférést a közérdekű adatokhoz. Majd elmúlik ez a felháborodás is, mint annyi minden az utóbbi öt és fél évben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. március 05. 07:10
Gyuri bácsi vegyél fel egy kockás inget, az alsógatyádon meg lehet egykét judeóbo-sevik vörös csillag!
Mich
2016. március 04. 15:33
Egy Népszava-csicska ír valami kiszámíthatót... "És akkor mi van? Semmi."
Korrupt Kornél
2016. március 04. 14:51
sebes ne csüggedj. nemsokára új helyen dolgozhatsz. Igaz neked nem új, bejártál oda minden nap többször is.
2006erlelo
2016. március 04. 14:25
Azok, akik képesek emlékezni, tudják, hogy Simor jegybankja bevallottan két dolog biztosan nem volt;nemzeti és magyar.Viszont az IMF nek lelkesen titkos adatokat szolgáltatott ki. Ez tény, ne vélemény.Úgyhogy, liberósok, kicsit csendesebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!