A bukás

2016. március 09. 10:38

2016 márciusában, Nárcisz kutya pontos tartózkodási helyének kiderítésével megkezdődött az Orbán-rendszer bukása.

2016. március 09. 10:38
Seres László
Seres László
hvg.hu

2016. márciusában, Nárcisz kutya pontos tartózkodási helyének kiderítésével megkezdődött az Orbán-rendszer bukása. Természetesen nem a rendszer morális züllése, nem a korrupció korábban elképzelhetetlen szintű intézményesítése kezdődött el most – csak éppen nem lehet nem észrevenni, hogy az elmúlt hetekben érnek össze a repedések és a lyukak a falon. Ha pedig emblematikus példát keresnénk a bukás okára, véletlenül sem találnánk jobb példát a barátságos kuvasznál, aki hajszálpontosan elvezetett gazdájához, a magyar miniszterelnökhöz, és a hatvanpusztai birtok bérlőjéhez, Mészáros Lőrinc milliárdos gázszerelő-polgármester-vagyonkezelőhöz.

A véletlenül sem Felcsúton, hanem kicsit odébb, egy Alcsútdoboz melletti majorságban elterülő Orbán-birodalomra (benne öt kastélyszerű épülettel) természetesen már évekkel ezelőtt, Ferenczi Krisztina oknyomozó munkássága nyomán fény derülhetett volna, valóban nagy szégyen, hogy nem figyeltünk eléggé kolléganőnk munkájára. A vagyonnyilatkozatból nyilván okkal kihagyott birtok bérlési konstrukciója azonban számos kérdést vet fel, amelyek megválaszolásához elengedhetetlen visszanyúlnunk az elhíresült székház- és bányaügyhöz. Meg persze ahhoz, hogy ne ők nyerjék a legtöbbet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodolidi
2016. március 10. 07:46
Jajj!! Már megijedtem,hogy úgy kell elindulnom,hogy Orbán nem bukott meg.Dehát nem kell csalódnom.Seres hozza a formáját.
náci gány
2016. március 10. 03:10
Lumax "Egyrészt politikailag egy hasznos idióta. Már 2 kétharmadot összehozott a Fidesznek." (gyk. gyurcsány) És ezt a fideszes moslékzabálók közűl 21-en tetszikelték! Mondom én hogy fideszesnél aljasabb jószágot még nem produkált az élővilág!
náci gány
2016. március 10. 03:07
balhóhér "jelenleg egy majorságban tartózkodik ami nem Orbán Viktor tulajdona. " Az a 400 Millió Ft-os villa SEM hagyó miklósé, amit a letartóztatása előtt 1 nappal íratott a 8 éves lányára a zsidó hazaáruló BKV tolvaj. Te fideszmajom, szerinted a bűnözők, élükön a cigánnyalorbánnal, a SAJÁT nevőkre szokták iratni a lopott vagyont? Miért nem mászol vissza a@nyádba?
náci gány
2016. március 10. 02:57
Orvosok és mérnökök A szemkilövető mocskos hazaáruló pribék gyurcsány már az első 100 leggazdagabban sincs benne Viszont orbánról azt rebesgetik hogy 500 Milliárd!!!!!!!! Ft a vagyona Szóval a cigány gázszerelő csak 1 a sok 100 stróman közűl
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!