Nyomozgatunk

2016. április 09. 09:19

A sajtószabadságért menetelt Merkel, ez az utolsó, hazug és aljas némber, mert akkor éppen ez volt a politikai érdek. Most más a politikai érdek. Most ez a politikai érdek: Erdogan seggét kell kinyalni.

2016. április 09. 09:19
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Akkor ezt olvassák: 

»Nyomoz a német államügyészség Jan Böhmermann ZDF-es humorista ellen egy, a török Erdogan elnököt durván gúnyoló verse miatt. Az ügyészség a német büntető törvénykönyvre hivatkozik, amelyben szerepel külföldi államok szervének vagy képviselőjének a megsértése mint bűntett. A német kormányzat is beavatkozott az ügybe: Angela Merkel szerint a vers »szándékosan sértegető«, és nem korlátlan a véleményszabadság.«

A Mandiner tegnapi kis hírecskéje ez. Nem mennék el mellette. Nem megyek el mellette, és miután elegendő mennyiségű bével, pével és kával kezdődő szót ordítottam tehetetlen dühömben, emlékeztetem önöket néhány apróságra.

Angela Merkel az első sorban menetelt, az első sorban hurcolta a fari­zeus pofáját a Charlie Hebdo elleni merénylet után. És akkor el lett mondva, hogy az európai értékek legfontosabbika a sajtó- és véleményszabadság, még akkor is, ha másokat sért. És igenis, a Charlie Hebdo legszentebb joga belegázolni muszlim és keresztény hívők legszentebb érzéseibe is, mert Európa ettől Európa. A legocsmányabb, Mohamed prófétát, Jézust vagy magát az Úristent kifigurázó »karikatúra« is rendben van, mert a sajtószabadság felülírja a hívők érzékenységét.

Ezzel menetelt Merkel, ez az utolsó, hazug és aljas némber, mert akkor éppen ez volt a politikai érdek. Most más a politikai érdek.

Egy humorista kifigurázta Erdogant. Mi több: durván kifigurázta! Olyanokat mondott róla versbe szedve, hogy Erdogan elnyomja a kisebbségeket, rátapos a kurdokra, keresztényeket ver, és kicsi a pöcse.

Ebből a pöcsön kívül nagyjából minden igaz, a pöcsről meg nincsenek információink.

Most ez a politikai érdek: Erdogan seggét kell kinyalni. Adni kell neki annyi pénzt, amennyit csak akar, oda kell adni nekik a vízummentességet, hogy majd elküldhessék Európába hamar a tizennégymillió kurdjukat, és soha többé ne engedjék vissza őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2016. április 10. 20:12
Rossz! Orosz! Porosz! (Ez egy fokozás.)
Cezar
2016. április 10. 15:27
Kurva anyád...
kuc-kuc
2016. április 10. 07:02
pedig már azt hittem ezt a köcsögöt nem szemlézi a Mandíner ....
Mindjárt
2016. április 10. 06:36
"Most más a politikai érdek. Most ez a politikai érdek: Erdogan seggét kell kinyalni." Ha ez a parancs akkor a zsideszblosik habozás nélkűl meg teljesítik a felcsúti cigány parancsát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!