Merkel őszintétlen, hamis és gyáva

2016. április 15. 21:27

Merkel Erdoğan, a török despota térde elé járul, hogy feláldozza a német szabadságot, jogállamot, demokráciát és a művészetek szabadságát.

2016. április 15. 21:27
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Merkel kancellár őszintétlen, hamis és gyáva. Egy Böhmermann elleni büntetőeljárás egyáltalán nem szükségszerű. Ám mivel a német szövetségi kormány áldását adta rá, most lefolytatják ezt. Merkel Erdoğan, a török despota térde elé járul, hogy feláldozza a német szabadságot, jogállamot, demokráciát és a művészetek szabadságát. Ha tekintélyelvű államfők, akik saját országukban erőszakot alkalmaznak a nők, az ellenzéki médiumok, a kurdok és más kisebbségek ellen, hatályon kívül tudják helyezni Németországban és Közép-Európában a sajtó és a vélemények szabadságát, akkor itt valami nagyon félrement.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2016. május 25. 00:16
Kurucosodnak a labancok!
zolka50.50
2016. május 25. 00:16
Mert gondolod, högy ők is összeállnak majd a szocikkal, összeölelkeznek a cigókkal, kitartatják magukat Sorossal, istenítik a Kádár-rendfszert, ahogy ti?
Mindjárt
2016. április 29. 21:15
Nagy barom vagy Heinz Milyen művészetről ugatsz? Olvastad a verset? Utálom a törököket, különösen erdogánt a török hazug, mocskos diktátort DE joga van feljelenteni a németet mert a "vers" semmi más csak mocskos és undorító gyalázkodás. Nem kéne, hogy egy ilyen moslék után csak egy diktátornak lehetne joga feljelenteni. Az lenne az igazságos ha azt bárki akit így gyaláznak az tudjon elégtételt követelni.
balbako_
2016. április 27. 09:52
Erdogan tízpercenként megalázza, térden csúszkáltatja Merkelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!