Kis szarkák, nagy szarkák...

2016. április 22. 18:42

Igaz a mondás: ha száz forintot lopsz nagy eséllyel börtönbe csuknak. Ha száz milliót, megúszhatod.

2016. április 22. 18:42
Somfai Péter
Népszava

„Igaz a mondás: ha száz forintot lopsz nagy eséllyel börtönbe csuknak. Ha száz milliót, megúszhatod.

Finoman pedzegeti a sajtó, hogy a quaestoros Tarsoly akár meg is úszhatja az évszázad legnagyobb pénzügyi csalását. Ha a bíróság és a vádhatóság továbbra is köti az ebet a karóhoz és egyik sem engeded a maga álláspontjából, akkor május 31-én megszüntetik a büntetőeljárást, a Quaestor csalók nem kerülnek bíróság elé. Tarsoly kijöhet, 30 ezer károsult meg futhat a pénze után.

Az egyik nemzetközi üzletlánc áruházában bolti szarkát fogtak. Az illető két rúd szalámit próbált a kabátja alatt kicsempészni, de a térfigyelő kamerák lebuktatták. A tolvaj – akit visszaesőnek minősítettek – első fokon két év letöltendő fogházbüntetést kapott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. április 23. 11:55
somfasomfasomfasomfasomfa..... Ahogy dagad a fejed, úgy butulsz. Ilyen szarka,olyan szarka, tarka farkú tolvaj szarka,a kis szarka, a nagy szarka,a te eseted az más fajta. Tudod ami rád vonatkozik én nem használok kicsinyítő képzőket. ...Mondja egyszer a harangozó a plébánosnak:..plébános úr, meghalt a Kiss Jani elesége a Piroska!..Ugyan már,hát milyen régen volt ő még hajadon leány! De mára csak Pirosnak maradt, mint a többi öregasszony. Na de plébános úr, a múlt héten a Szarka Pista halt meg, oszt azt lehetett Szarkának nevezni? Így én sem mondom, hogy kicsi, vagy nagy- kicsinyítő képző nélkül nevezlek -mondjuk Nagy Szar-nak!
Bokros Birka
2016. április 23. 06:25
Látod pont beleillesz ebbe a szélsőséges csoportba, de oda se neki legközelebb Gyurcsányó Brúnó már Téged is elveret az izraeli rendfenntartóival.
írmag
2016. április 23. 01:05
Szarka, szarka, ne becézgesd magad egy nagy puttony SZAR vagy. Ha fajanszból öltöznél, csak öblítened kellene, gargari után.
Mich
2016. április 22. 22:42
A somfai kis szarka nagy szarka szeretne lenni... de nem bírja a farka... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!