Az ország, ahol Matolcsy 260 milliárdja ügyében nem, de Pukli István ellen nyomoz a rendőrség

2016. május 25. 18:12

Jogtalanul elvették a sztrájkoló tanárok tb-jét, de nem ezügyben nyomoz a rendőrség, hanem azért, mert Pukli István intézményének egyik tanára felmondott politikai tevékenysége miatt.

2016. május 25. 18:12
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Tehát itt állunk 2016-ban, a napfényes nyár első napjaiban, abban az országban, ahol ha jegybankelnökként 260 milliárdot kiosztogatsz a haverjaidnak, családtagjaidnak és egyéb kegyeltjeidnek, az egyik embered pedig le is nyilatkozza, hogy ez arra kell, hogy a pártod, a Fidesz választást nyerjen és egyeduralmat építhessen ki az államtól ellopott pénzből, nem indít nyomozást az ügyészség, nem vizsgálódik a KEHI, arra se néz a NAV.

De ha ellenzéki civil vagy, akkor rád küldik a rendőrséget, a KEHI-t, a NAV-ot, akkor is ha egyértelműen nem közpénzről van szó, és nincs lopás. Itt állunk egy országban, amelyben jogtalanul elvették a sztrájkoló tanárok tb-jét, de nem ezügyben nyomoz a rendőrség, hanem azért, mert Pukli István intézményének egyik tanára felmondott politikai tevékenysége miatt.

Egy olyan országban, ahol a rendőrségnek nem sikerült beazonosítani a Nemzeti Választási Irodánál az MSZP népszavazási kezdeményezését akadályozó kopaszokat. Hiába a számtalan fotó, hiába találták meg a kopaszok Facebook-profilját, és hiába tettek ők maguk feljelentést az ATV ellen, így sem sikerült kideríteni, kik ők. Arról pedig, hogy kivel beszéltek telefonon akciójuk alatt, már ne is álmodjunk, hogy kiderül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. május 26. 13:46
Jámbor Puklista András megint kavar...
BőröndÖdön
2016. május 26. 12:39
Ez az ország Orbanisztán.
Morgen
2016. május 26. 12:16
Jámbor! A Pukli nem az ország javát akarja, tehát nektek tényező, Matolcsy meg az ország javát akarja, tehát tényező. Ha ki tudnátok "szervezni", az nektek örömmámor lenne. Inkább igyatok Unikomot! Felesleges szájszaggatás, amit csináltok! A böszme mindent visz, annyi hülye meg nincs az országban, hogy Timcsiéket is beszavazzák.
catalina9
2016. május 26. 07:02
Malcolm Reynolds [Hozzászóló kiszűrése] 2016. május 25. 22:18 szóval azt hiszen nagy a szar..." Hát maga aztán bátran mer kicsi lenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!