Orbánisztán egyik legsötétebb hetén vagyunk túl

2016. augusztus 21. 17:38

Orbánék egy olyan rasszista tahót is állami kitüntetésben részesítettek a héten, aki szerint kövér gázzal kell elgázolni a cigánygyerekeket, és aki szerint az idegeneket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.

2016. augusztus 21. 17:38
Berkecz Balázs
Berkecz Balázs blogja

Nem, ez az ügy nem simán ciki, hanem a fideszes világkép kvinteszenciája, amikor is jól láthatóan kitárulkozik az Orbán rezsim lényege: az oszd meg és uralkodj elvét komolyan vevő uszító gyűlölet. Ennek a gyűlöletgyárnak az egyik fő gépkezelője Bayer Zsolt, Orbán Viktor mindig harcra kész terriere, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa, aki ha kell kurvaanyázik, ha kell hazaárulózik, de attól sem riad vissza, hogy arra buzdítson kövér gázzal üssenek el cigánygyerekeket vagy menekülteket lőjenek le.

Bayer Zsolt egy alantas féreg, aki ráadásul gátlástalan, rasszista, xenofób ostobaságokkal hergeli a jobboldal arra fogékony közönségét, megerősítve bennük sok-sok ostoba előítéletet, ezzel tovább rohasztva a hazai közállapotokat jelentő, egyre undorítóbban bűzlő pöcegödröt.

Persze lényegében az Orbán-kormány sem hoz magasabb szintet a korábbi migránsozós kampányokkal és a mostani népszavazási részvételre buzdító hazug plakátokkal sem, amelyek az amúgy magasról letojt aprófalvakat is elérték, elefántfüleken, multiplakátokon, tévében és rádióban harsogják azt, hogy bárkinek szabad akkora idegengyűlölő budös bunkónak lenni, mint Bayer Zsolt.

Ezzel a méltatlan állami plecsnizéssel pedig azt üzenik az országnak és világnak, hogy ők annyira büszkék erre a Bayer nevű idegengyűlölő büdös bunkóra, hogy példaként állítják Orbánisztán lakosai elé, így eztán átlagjózsi az utcán, a munkahelyén vagy a fészbúkon még határozottabban küldheti el a cigányt, a zsidót, a meleget, vagy az Orbánnal nem szimpatizálót a búsba. Sőt, ha így haladunk, akkor még kitüntetés is jár majd érte.” 

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. augusztus 22. 15:19
„Lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük! Ezúton is gratulálok Bayer Zsoltnak a lovagkeresztért!”
catalina9
2016. augusztus 22. 13:20
Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. augusztus 22. 13:13 @a_Kánya pici varnyú, te vagy a másik ilyen madár :) Ha a fidesz két év múlva kikerül a hatalomból..." Nem kerül ki elvtárs, többek között pont az olyan bornirt, nácizó figurák miatt minta maga..
Box Hill
2016. augusztus 22. 13:19
Nem a Berkecz féle hisztizés miatt rossz az állami kitüntetés újságírók számára, hanem azért, mert újságíró nem hiteltelenítheti magát ilyen jutalommal. Egy újságíró hitele a részre nem hajlása. Persze hivatásrendi elismerést kéne alapítani végre újságírók számára.
vigyor
2016. augusztus 22. 12:40
...blablabla....egyszer csak eljutnak odáig az iskolában, hogy egy cikket teljes egészében próbáljanak megérteni, és ne ragadjanak ki belőle részeket....vagy nem, mondjuk ez is benne van a pakliban. Akkor meg nem kell vinnyogni, ha a véleményüket le se szarják....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!