Elegem van a Bayert alázókból

2016. augusztus 24. 15:02

A magukat bármikor egzaltált állapotba hozó ballib sámánok azt hiszik, ha leszólják Bayert negligálni is tudják. Nagyon nincs igazuk, mert Bayert nem ők alázzák porrá, hanem a kitüntetést adó Kormány és Bayer saját magát.

2016. augusztus 24. 15:02
Elegem Van
Elegem van

„A magukat bármikor egzaltált állapotba hozó ballib sámánok azt hiszik, ha leszólják Bayert negligálni is tudják. Nagyon nincs igazuk, mert Bayert nem ők alázzák porrá az előre kódolható hisztijükkel, hanem - meglepő módon - a kitüntetést adó Kormány és Bayer saját magát. Úgyhogy ballibkék, nem zsigerből kell hörögni Bayer veretes stílusán, meg plecsni visszaadással fenyegetőzni, hanem gondolkodni, akkor talán rájöttök a siralmas valóságra.

Nézzük a tényeket, meg a ceremóniáról szóló hivatalos fényképet! Bayer Zsolt egy korábban tehetséges félig művészember, 53 éves korára kap egy lovagkeresztet. Hűha! Micsoda karrier! Nem valami komoly plecsnivel dobták meg, hanem egy lovagkereszttel, ami azért - lássuk be - tizenkettő egy tucat. Ebből a szemétből van hat mázsa raktáron bármikor, bárkinek. Szóval a sajátjai ennyire értékelik Zsoltit. Akkor ki is alázta meg a nagy Bayert, az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosát? Közel harminc év kemény rezsimszolgaság után kap egy olyan elismerést, amit csak az nem kapott meg eddig, aki nem jött ki a Kossuth téri metróból. (...)

Sajnálom a Bayert, nagyon sajnálom. Akárki, akármit gondoljon vagy mondjon róla, a fickóban igenis megvolt a tehetség arra, hogy publicisztikájában új Ady legyen. Ezért a magam részéről nem tartom problémának az időnként erőteljes fogalmazásait, mert »Értsék meg már jóhiszeműen opportunus barátaink, hogy kis nemzetnek még lélegzetet vennie is radikálisan kell.« Ez belefér. A tehetség elherdálása, a saját tábor erkölcsi züllésének ideologizálása, a Putyinimádat, na, az nem fér bele.

Ezért lett a Bayer ezzel a kitüntetéssel a sajátjai és önmaga által megalázott szánalomra méltó figura. Kár érte. Elegem van az egykor sokra hivatott tehetségek - legyenek bár a nemzetünket feleslegesen mérgező megosztottság népi vagy urbánus oldalán - lassú, méltóság nélküli leépülésének látványából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. augusztus 25. 08:26
Tipikus köteles eset . Baloldal vergődik a saját hazug fröcsögésében.
áfonya
2016. augusztus 25. 08:24
Most hogy a ballibsi kommunista banda neki esett Bayernek ,igen jó jön a választás előtt a nemmel szavazóknak ,mert felpezsdíti az emberek indulatát az mszp lmp dk jobbik ellen ..Bayernek óriási tábora van népszerű ,magyar nép elítéli a ballibsiket mindenkinek neki mennek ,szaladnak külföldre segítségért ,világ sajtót tele hazudoznak Magyarország ellen uszítanák .Csak a vak nem látja baloldali libsi banda ártani igyekeznek az országunknak.
Peter8811
2016. augusztus 24. 21:08
Nem is tudtam ki az a Bayer Zsolt, amig nem kezdtétek ellene a gyülölet kampányt judeo bolsevikok. Köszike judeo bolsevikok ez volt az első hasznos cselekedetek, hogy megismerhettem egy ilyen nagyszerű embert mint Bayer Zsolt és megismerhettem az United States ÁVH-ját melynek fedőneve Holokaust Memorial Museum.
dakotasámán
2016. augusztus 24. 21:03
a kommenteket elnézve, a gyalázkodás már megy. "hála" a kiváló tanító mesternek. sokan nagyon jól informáltak, hátha kubatov kopasz különítményéről is rendelkeznek infóval, amit kiváncsian várok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!