Túl gyorsan jött a siker a Momentumnak

2017. február 18. 13:36

Valami új ügyet kell találniuk. Ha ez nem sikerül, könnyen elsikkadhat az a sok raklapnyi várakozás, amit a negyedmillió aláírás összegyűjtésével sikerült felkelteniük.

2017. február 18. 13:36
Czinkóczi Sándor
444

„Az épp felfutóban lévő Momentumnak pedig pont a túl könnyű győzelem okozhatja a legnagyobb fejfájást. Ha a Fidesz a következő napokban tényleg megpróbálja a lehető legrövidebbre zárni az olimpiai témát, és még a népszavazás előtt elengedi a pályázatot, akkor a Momentum sem tud tovább beszélni a most elért sikeréről. 

Valami új ügyet kell találniuk. Ha ez nem sikerül, könnyen elsikkadhat az a sok raklapnyi várakozás, amit a negyedmillió aláírás összegyűjtésével sikerült felkelteniük.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2017. február 19. 15:25
Percemberkék.......az átoksorról......:((
tas0125
2017. február 19. 14:04
Momentán MOMENTUM, egy ultra cinizmus megoldással, kihasználták a Bp-re koncentrálva. Valójában Ők is, Olimpia pártiak is a sok évtizedes nemzeti álomra gondoltak. Ne felejtsük itt a nemzet lekébe fo$tak bele, "rengeteg-sokunkba" bele a pofánkba. Na, de mondani szokás nem Hágott még minden hajdú. Ha Pest legyen Pest. Szánkba röpült a sült galamb. Ez egy ritka jó választási elő és felkészüllés. Így Bp. is előre betakarítva a nemzetieknek. 3.3 millióból van itt 5-6 ezer rendes ember itt pesten is.
Mich
2017. február 19. 11:32
A 444-momó elárulja: ők szarnak Budapestbe és az olimpiába... ők, mint eddig is, csak a "heti kormánydöntésen" fáradoznak...
áljvagykivagy
2017. február 19. 04:57
Téma az akad rengeteg.Devizahitelesek, bróker ügy,magánnyugdíj lenyúlása ,27% Áfa,Stadionok építése,Egészségügy,elszámoltatás,politikusi alkalmasság,MNB,korkedvezményes nyugdíj eltörlése,korrupció,a félrevezető reklámok stb,stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!