Amikor az ügyészség hazudozik

2017. február 02. 07:29

Az azonban mégis csak meghökkentő, hogy éppen Polt Péterék teszik kritika tárgyává a független bíróság döntését, kérik rajta számon saját hibáikat. Vagy csupán azt, hogy nem állt be fals koncepciójuk mögé.

2017. február 02. 07:29
Veress Jenő
Népszava

„Az ügyészség visszautasítja a Hiszékeny-ügyben a szervezetet ért támadásokat és a szakmai kérdésekkel kíván foglalkozni - közölte a Legfőbb Ügyészség (LÜ). Leszögezik, hogy az ügyészség politikai nyilatkozatokkal - azon túl, hogy a szervezetet ért támadást visszautasítja - nem kíván foglalkozni. A LÜ ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy »a Hiszékeny Dezső és társa elleni büntetőperben a bíróság bizonyítottság hiányában mentette fel a vádlottakat, nem pedig bűncselekmény hiányában«.

Minden magyar ember pontosan tudja, hogy az ügyészségnek a legrémesebb álmában sem jutna eszébe, hogy politikai szempontok szerint szelektáljon az ügyek között. Ha az ügyészségnek annyira fáj ez, miért nem azon morfondíroznak; ha igazuk van, miért nem gyűjtöttek össze cáfolhatatlan bizonyítékokat? Miért mulasztották el minden bizonyítékok királynőjét, a tettenérést?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. február 03. 08:17
Egyben elsők vagyunk.A mi ellenzékünk tagjai a legtisztábbak,legbecsületesebbek a világon.Itt semmi sem tünt el 2010-ig tartó uralkodásuk alatt
Viz Elek
2017. február 02. 15:49
Itt nem az a lényeg, hogy bármikor bárkit bármiért elitéljenek, hanem, hogy hetekig, hónapokig, esetleg évekig foglalkozzanak egy adott üggyel. Így egyrészt nincs idő valós -és felháborító korrupciós- ügyekkel foglalkozni, másrészt elterelődik róluk a figyelem. /Hisz mi a Hiszékeny ügy Mészáros vagy Jobbágy bármelyik mutyijához képest. Ehhez képet Pohl Peti jól teljesít! Megszolgálja a fizetését!
puszika
2017. február 02. 10:05
Csak van itt egy nem elhanyagolható momentum Jenő. Hiszékenyt BIZONYÍTOTTSÁG HIÁNYÁBAN mentették fel. Ami azt jelenti,hogy akár meg is történhetett!!!
trespass
2017. február 02. 09:58
A shitnyikeknek nem tünik föl, hogy az ügyészség mennyire alkalmatlan, minden szempontból? A propagandisztikus ügyeket nem tudják itéletre váltani, a valódi ügyeknél pedig a vádemelésig, sőt nyomozásig sem jutnak el, hiába kinálják tálcán a bizonyítékokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!