Arroganciából jeles

2017. március 08. 13:33

A Momentumnak sikerül túltolni a rendszerellenességet.

2017. március 08. 13:33
Rutz Tamás
Rutz blog

„A Momentumnak sikerül túltolni a rendszerellenességet addig a pontig, mikor már elgondolkodtató: akik így képesek hozzáállni a témához, hogy kezelnének társadalmi problémákat? Összetett gondolatokra van szükség, nem általánosításra. Nem válasz az anakronisztikus jobb-bal felosztás megcáfolására, a régi-új törésvonal. Sokkal lényegibb mondanivaló a populizmus és racionális felfogás ellentéte. Vagy akár a konzervatív, modernitásban gyökeredző piac mentén gondolkodók és a progresszív zöld fordulat mellet hitet tevők közti különbség. Nem lehet a világot 1 bitesre egyszerűsíteni. Kivéve persze, ha tényleg át akarja verni valaki a polgárokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. március 09. 07:40
Ez jó: http://magyaridok.hu/ahelyzet/feszulten-varunk-1473034/
Sir Galád
2017. március 08. 18:21
Aha. Csak azt nem tudtuk meg mi a probléma...
Zokni
2017. március 08. 15:33
"Nem válasz az anakronisztikus jobb-bal felosztás megcáfolására, a régi-új törésvonal." - írja. Nem t'om, mit akar mondani, nem is érdekel, de a jobb-bal megosztás praktikusabb, pontosabb, igazabb mint a Fidesz-Jobbik-féle "hazafi-hazaáruló", meg a "magyar-minden más" megosztás.
péterx
2017. március 08. 14:54
Épp most írta az Origo , hogy a Momentum egyik vezére 12 millió forintot tüntetett el . Indul/zajlik a Momentum korrupció , a Momentum Maffia , a Momentum "mutyi" , tehát "minden eddigi párt tűnjön el" ! De jó nekik , hogy a Fidesz - a balosok állítása ellenére - NEM " lopta szét az országot" !...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!