Nyílt levél Pósán Lászlónak

2017. március 17. 15:21

Gyenge nemzetté válik az, amely bezárkózik. Elszigetelődik és perifériára szorul. Ez nem lehet hazánk jövőképe.

2017. március 17. 15:21
Rutz Tamás
Rutz blog

„Tisztelt Képviselő úr!

Gyenge nemzetté válik az, amely bezárkózik. Elszigetelődik és perifériára szorul. Ez nem lehet hazánk jövőképe.

Ön minap a beszédében azt állította, hogy a tömeges migráció megjelenésével a félelem együtt érkezett. Sajnos egyet kell értenem önnel. Sokan félnek, hiszen egy impotens kormányzat szabadon hagyott mozogni több ezer frusztrált, fáradt és helyismerettel nem rendelkező embert. Önök küldték őket a vonatokra és buszokra, hogy Bicskéről Nyírbátorra, Debrecenből Budapestre menjenek. Nem tudták kezelni a helyzetet. Csak plakátra futotta, hogy tájékoztassák az embereket: félni kell. Hát persze, hogy ezután sokan rettegnek. Olyanok is, akik sosem találkoztak migránssal.

Ön vádolja Brüsszelt, hogy lerombolja a nemzetek Európáját. A kontinens nemzetei azért léptek szövetségre a második világhàború után, hogy soha többé ne legyen ilyen konfliktus. Ez egy értékközösségé vált, ahová tartozni érdemes, minden hibájával együtt. Békét hozott, fejlődést, szabad utazást. Gondolom ön is érzi az előnyöket, mikor széles mosollyal adja át az EU támogatásával létrejövő beruházásokat.  De ha nem tetszik önnek, vagy pártjának, akkor tegyék fel a kérdést. Legyen népszavazás és döntsön az Isten adta nép.

Tisztelettel:

Rutz Tamás

Együtt- a Korszakváltók Pártja”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. március 19. 10:05
Gyenge nemzetté válik az, amely bezárkózik. Elszigetelődik és perifériára szorul. Ez nem lehet hazánk jövőképe." Olvasson Rutz elvtárs! "...A bevándorlók ügyében maga Netanjahu miniszterelnök is megszólalt, szerinte az afrikai menekültek "fenyegetik Izrael társadalmi szerkezét." Eli Yishai belügyminiszter szerint az afrikai bevándorlók nagy része bűnöző, egy rádióinterjúban pedig úgy nyilatkozott, csak a börtön, vagy a deportálás tántoríthatja el őket attól, hogy Izraelbe jöjjenek. Múlt héten több száz izraeli gyűlt össze, hogy tiltakozzanak a jelenlévő afrikai menekültek ellen. A jobboldali jogalkotó Miri Regev a szudáni menekülteket „daganatnak” nevezte, és felszólította az ország vezetőit, hogy utasítsák ki az afrikai „behatolókat”.
Bűbájos Küsmödy
2017. március 18. 23:34
Lám-lám Kína is milyen gyenge nemzetté vált,elszigetelődött és a perifériára szorult...
zolka50.50
2017. március 17. 22:18
Debrecen szégyene ez a proli.
Mutimi
2017. március 17. 21:48
Rendes tőlük hogy rendszeresen bejelentkeznek hogy véletlen se felejtsük el, hogyan gondolkodnak ebben a témában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!