Nyolc állítás a Fidesztől a Momentumig

2017. május 02. 08:20

A Munkáspárt kormánytámogató politikai skanzen, interaktív történelemkönyv. Az MSZP egészen pontosan ennyi, plusz-mínusz 1%, és ez így is marad.

2017. május 02. 08:20
Dévényi István
Válasz.hu

„A Fidesz erős, ezért megteheti, hogy csak kommunikál.

A Munkáspárt kormánytámogató politikai skanzen, interaktív történelemkönyv.

Az MSZP egészen pontosan ennyi, plusz-mínusz 1%, és ez így is marad.

A DK egyenlő Gyurcsány plusz a Facebook-nyugdíjasok, akiknek az MSZP nem ad elég izgalmat.

A Jobbik totális identitásválságban hánykolódik jobbra-balra a Gárda és az Európai Néppárt között.

Az LMP zártkörű házibuli.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2017. május 02. 12:42
A vége lemaradt: "Az Együtt szigorúan V. kerületi egyszemélyes projekt – volt. A Momentum Budapesten már képes valódi ellenzéki pártként működni, a kérdés, hogy országosan sikerül-e áttörniük a hallgatás falát." Hmmmm... ez a kis szösszenet a Momentummal bánik a leginkább kesztyűs kézzel. Mivel tudjuk, hogy a Heti Válasz is Simicska-médium, ez szerintem jelzésértékű. Amúgy is mutatnak rá jelek, hogy a Jobbik helyett (mellett?) most inkább a Momentumra tennék a zsetont...
Mich
2017. május 02. 12:25
Simicsicska, jó lenne, ha nem kevernéd össze a Kormányt és az "ellenzéket"...! Elemezgesd a libsi-bolsi-náci oldal 10-12 pártocskáját - majd vesd ezt össze a Fidesz-KDNP-vel. Akkor közel lennél az igazsághoz.
Einar
2017. május 02. 11:57
A hallgatás falát, a Mandinernél nem törte át ez a cikk... Dévényi lényegét hopp, lecsapta a szivarvágó! (Teljes pompájában, tuti nem gyűjtött volna ennyi like-ot.) "A Momentum Budapesten már képes valódi ellenzéki pártként működni, a kérdés, hogy országosan sikerül-e áttörniük a hallgatás falát." Szabad-e "Dévényinél" betörniük? Új időknek régi dalaival? - azt nem tudom, de: Kívánom, hogy sírjanak a Kárpátok alatt!
választópolgár
2017. május 02. 10:47
Hiába a legújabb formáció a momentum, nincs társadalmi beágyazódottsága. Akkor lenne esélye, ha a pártot nem választók és a nem szavazók hatalmas tömegéből tudnának embereket megszólítani. De ez, a múlt választások gyakorlatát tekintve eddig senkinek nem sikerült. Így ha a fidesz nem csinál több kapitális hibát mint amiket a közelmúltban, akkor is nyer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!