A Fidesz folytatja támadássorozatát az ellenzéki politikusok ellen!

2017. június 15. 09:57

Ezért az ügyet nem lehet függetleníteni az eddigi baloldali politikusokat érintő koncepciós eljárásoktól és aktivistákat ért zaklatásoktól.

2017. június 15. 09:57
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Kétségtelen, hogy Czeglédy Csaba szálka a hatalom szemében, hiszen kíméletlen ellenfele a Fidesznek. Hozzá köthető többek között a kábítószerező, korrupt szombathelyi fideszesek lebuktatása. De Orbánék számára bűn az is, hogy ügyvédként több ügyben eredményesen képviselt baloldali politikusokat.

Ezért az ügyet nem lehet függetleníteni az eddigi baloldali politikusokat érintő koncepciós eljárásoktól és aktivistákat ért zaklatásoktól. Ha csupán a parlamentben tegnap elfogadott civil törvényre, vagy a napokban Oroszországban mondvacsinált okból ismét 30 napos elzárásra ítélt Alekszej Navalníj ügyvédre, és ellenzéki vezetőre gondolunk, akkor be kell látnunk, hogy az orbáni diktatúra kiépítése »orosz módszer« szerint zajlik:
a rendszerrel szemben állók gazdasági ellehetetlenítése, megfélemlítése, a kritikus hangok mindenáron való elhallgattatása, és nem utolsó sorban az eszközökben nem válogató aljas BOSSZÚÁLLÁS.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. június 16. 13:24
Házmesteri, Magyarország következő miniszterelnöke még él..? )
SilentBob
2017. június 15. 22:25
Ez cigány?
Harangláb
2017. június 15. 21:13
...Kecskével megvagy még???
Peter8811
2017. június 15. 15:27
Áldoz egy kecskét, Kecskeházy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!