Mi lett veled Momentum?

2017. július 20. 18:33

Kezdek azon gondolkodni, hogy a Momentumnak egyszerűen nincs semmi a tarsolyában és jól felfogott politikai érdekében megpróbálja kifogni a szelet mások kezdeményezése elől.

2017. július 20. 18:33
Csarnó Ákos
Reflektor

„A Momentum nyilatkozata néhány dolgot elárul.

Azt mindenképpen, hogy fals a logikája az érvelésüknek. Ha a mostani rendszert majd a piaci teljesítményhez köti a Momentum akkor mi lesz a különbség? Pont az a lényege a kérdésnek, hogy rámutat: a jelenlegi helyzet, ami piaci körülményeket jelent nem ideális hanem egyenesen káros. Ha most azért keres sokat egy cégvezér mert csókos és nem azért mert teljesít de a Momentum majd kicseréli olyanokra akik »csak« teljesítenek és akkor fizetnek egy valag pénzt a cégvezéreknek akkor átmenetileg miért nem lehet egy ilyen kérdést támogatni? Főleg, hogy még egy csavar is található Vágó szerint a kérdés mögött, ugyanis a közféra illetményproblémáira is adna egy választ.

Kezdek azon gondolkodni, hogy a Momentumnak egyszerűen nincs semmi a tarsolyában és jól felfogott politikai érdekében megpróbálja kifogni a szelet mások kezdeményezése elől (pedig e kezdeményezés még csak nem is a Momentum által lesajnált pártokhoz köthető). Gondolatmenetemben ekkor jutok el oda, hogy mi van, ha a Momentum egyszerűen csak attól fél, hogy miközben a többiek az utcán gyűjtenének ők már nem tudnának összetrombitálni annyi aktivistát amennyit Budapesten láttunk az év elején? Nem is beszélve Magyarország többi településeiről, ahol élő Momentumossal még igencsak kevesen találkoztak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2017. július 21. 14:14
Voltam egy Momentum toborzón, mert kíváncsi voltam! Tényleg nincs mondanivalójuk. Egyszer felültek egy hullámra, de azóta semmi. DE mindig elhangzik, mennyi aláírást gyűjtöttek anno!
Megtalálta
2017. július 21. 12:06
Most mondja azt, hogy ez előre látható volt? 2012-13-ban kábé ugyanez történt Bajnaiékkal. Kezdeti hatalmas lendület, valami 14%-ra mérték őket, aztán mire eljutottunk a választásokig, kábé sehol nem voltak. A baloldal hiába akar összefogást, ha a baloldalt alkotó pártok nem akarnak. Nem akarnak összefogni, a vak is látja, bármit is mondanak erről, hiszen mikor dönteni kellett arról, hogy az egyéni vagy a közösségi érdek van előrébb, mindig az egyéni érdek győzött, mindig. Ezek a baloldali erők mind atomizáltak, a régiek, az újak, mert nincs közös céljuk, nincs közös jövőképük. Teljesen mindegy, hány új politikai párt jön a jövőben, futóhomokra nem lehet várat építeni.
fogas paduc
2017. július 21. 08:11
A momentum tarsolyában a káosz van.
catalina9
2017. július 21. 07:55
Kezdek azon gondolkodni, hogy a Momentumnak egyszerűen nincs semmi a tarsolyában" addig jó.....ilyen silány banda tarsolyában semmi jó nem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!