Így hazudott a baloldal a kötelező kvótákról

2017. július 05. 19:31

Brüsszel továbbra is rá akarja erőltetni a teljesen értelmetlen, már a bevezetését követően csődöt mondott kötelező betelepítési kvótákat Magyarországra és a többi olyan tagállamra, amelyik nem hajlandó ebben az elhibázott folyamatban részt venni.

2017. július 05. 19:31

„Dimitrisz Avramopulosz uniós migrációügyi biztos Soros Györggyel történő találkozását követően pár nappal bejelentette, hogy hivatalos felszólító levelet küld Budapestnek, Varsónak és Prágának, melynek keretében megindul a kötelezettségszegési eljárás a menedékkérő áthelyezését célzó mechanizmus ügyében. Mint a bizottság által strasbourgi keltezéssel kiadott közleményben írták: ugyan az elmúlt hónapok során felszólították azokat a tagországokat, amelyek eddig egyetlen menedékkérőt sem vettek át, valamint azokat, amelyek több mint egy éve nem vettek át senkit Olaszországból és Görögországból, sajnálatos módon azonban ennek ellenére Magyarország, Lengyelország és Csehország még nem hozták meg a szükséges intézkedéseket.

Magyarán: Brüsszel továbbra is rá akarja erőltetni a teljesen értelmetlen, már a bevezetését követően csődöt mondott kötelező betelepítési kvótákat Magyarországra és a többi olyan tagállamra, amelyik nem hajlandó ebben az elhibázott folyamatban részt venni. Annak ellenére akarják mindezt, hogy a magyarok túlnyomó többségbe egyértelműen elutasítja a kvótákat, ráadásul ennek a véleményének egy népszavazás keretében is hangot adtak tavaly októberben.

Ennek fényében érdemes visszanézni a balliberális politikusok felelőtlen, a valósággal még csak köszönőviszonyban sem lévő nyilatkozatait, melyekben a kötelező kvótákról tartott népszavazás előtt és után is azt próbálták elhitetni a választópolgárokkal, hogy nincsen szó semmilyen kötelező betelepítési kvótáról, a kormány árnyékbokszol, Brüsszel már rég lemondott a migránsok idetelepítéséről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Greffiti
2017. július 05. 19:34
Mindig hazudoznak és hazát árulnak, amikor erre lehetőségük van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!