Népképviseletet!

2017. július 27. 17:59

Amennyiben az új magyar ellenzék hagyja, hogy 2018 után az MSZP és a DK reprezentálja a jobboldalon kívüli világot, történelmi bűnt követ el!

2017. július 27. 17:59
Rutz Tamás
Rutz Tamás blogja

„A magát liberálisnak mondó politikai közösségekről azt tartja sok ember, hogy a fű, a gender meg európa témáival foglalkozik. Ez tévedés. Mert ezzel sem. Lassan már nincs kilépés az »Orbán takarodj« regiszterből, meg persze a szövetségpolitikai maszatolásból. Ha meg van is konkrétum, az meg valami szimbolikus ügy, elvont téma.

Ha nem változunk, akkor nem lesz változás. Mindenkinek fel kell építeni a saját táborát és mindenkinek meg kell alkotni saját erejét. Létre kell hozni a »feelinget«, a karaktert, a saját kulturális közeget. Ha elmulasztjuk a munkát, akkor a NERben ragadunk. 

A megújulásban pedig kiemelt szerepe van az új pártoknak. Amennyiben az új magyar ellenzék hagyja, hogy 2018 után az MSZP és a DK reprezentálja a jobboldalon kívüli világot, történelmi bűnt követ el!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2017. július 30. 16:00
A szoclibsi oldal a 2004-es népszavazáson szabályos hazaárulást követett el. Büntetésük az ami most van velük. Az már más kérdés, hogy a nemzeti oldalon elkelne egy kis vérfrissítés. Az öreg fideszesek pofája kezd unalmas lenni. Gesztusaik már csak rutinmegmozdulások. De a szoclibsi marad karanténban. Így van jól.
kispufi
2017. július 28. 08:36
Hát te meg ki a franc vagy, hogy ekkora király vagy?!
makapaka2
2017. július 28. 08:33
Fegyőréket a hatalom közelébe engedni nagy hiba lenne.
catalina9
2017. július 28. 07:48
Létre kell hozni a »feelinget«,..." csak így előkelően...feelinget....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!