Vér, vér!

2018. augusztus 18. 11:15

Én nem tudom, Ágnes asszony mire gondolhatott.

2018. augusztus 18. 11:15
Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

„De az az igazság, hogy valójában egyáltalán nem is erről (oppárdon, róluk) szeretnék beszélni, hanem a Heller Ágnesről, aki szerint Magyarországon zsarnokság van – tekintve hogy Orbán Viktor zsarnok. Mint mondja, Orbán »Zsarnok, mivel Magyarországon csak az történhet meg, amit ő akar, és semmi olyan nem történhet, ami az akaratával ellentétes. Ez egy igazán zsarnoki uralom.«

Dragonyosok lesnek míg rettegve nyalod a fagyit a cukiban, díszkötéses alaptörvénnyel vágnak pofán, ha túl nagy levegőt veszel a gangon, nem ciciznek, leragasztják a távirányítód gombjait, az elhajló óvodások szemét kilövik az arra hivatott némethszilárdok, és egyáltalán, nem lehet írni, olvasni, élni. Ebben az Országban.

Nincs sajtószabadság se nálunk, nyilván merő véletlen, hogy Révész Sándor plein air gúnyolódhatik Jézus Krisztus (és az ő anyja, Mária) ürítési szokásain a HVG-ben, vagy hogy Konrád György miniszterelnöki halált lebegtethet ugyanott. Satöbbi. (Az megvan, hogy Köves Gábor kb. épp most kérdezi meg Susan Faluditól a legsötétebb gyurmafilmes vészkorszakot idéző Magyar Narancsban, hogy: »Ha az apja nem vált nemet, ugyanúgy megtörténhetett volna az önök kései egymásra találása?«)

Szóval én nem tudom, Ágnes asszony mire gondolhatott – szokott ám ő gondolni mindenfélére, nem is akárhogyan, pl. az Olvasónapló c. sorozat köteteit jómagam is rendszeresen böngészem, sőt kiválónak tartom –, de még az is lehetséges, hogy egész egyszerűen elment neki az esze.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. augusztus 18. 14:22
Miért is fontos a bigott komcsit idézgetni? Szeret szerepelni, szeretne áldozat lenni, hagyjuk már magára és lapozzunk! Kéretik nem foglalkozni vele - nagyon uncsi, mert nem mond semmit a vén hazaáruló!
Kup Lung
2018. augusztus 18. 13:01
Nyilván azt érzékeli Ágnes asszony hogy az általuk uralt közbeszéd és kinyilatkozás már nem számít oly lehengerlően mint előtte mikoron minden körülöttük forgott . Persze akkor nem voltak annyira plurálisak és demokraták a többiekkel . ----- Had tyrannuszozzon és antiszemitázzon . Szólás szabadság van elvégre . Csak a szólásra emelkedők elfogadottsága erősen megváltozott . Nehéz lehet elviselni hirtelenjében . Ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!