Az O1G játék, a hatodik emeletről leugró hitelkárosult, meg a valóság

2019. január 23. 09:36

Az O1G és a káromkodó diáklány csak színház, tartalom nélküli médiapolitika.

2019. január 23. 09:36
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„A hétvégén Kecskeméten ugrott ki egy panelház hatodik emeletéről egy férfi, mert hitelgondjai voltak. Hogy pontosan mi történt, miért döntött így, azt nem tudjuk, de azt tudjuk, senki nem érdemel ilyen véget.

(...) 

Az O1G és a káromkodó diáklány csak színház, tartalom nélküli médiapolitika. Játék, amiben el lehet bábozni a politikát, de nem harc, amiben a valóságból kiindulva ténylegesen megharcolnak emberek egy jobb jövőért.

Vasárnap meghalt egy ember, pedig minden valószínűség szerint egy működő, a népért működő demokráciában nem kellett volna meghalnia. De ez nem érdekel senkit, és akkor talán rá is jöhetünk, az a demokrácia, amiért ebben a színházban küzdenek, miért nem érdekel senkit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. január 23. 23:46
Istenem, ez a hülye még mindig ír - és mekkora idióta baromságokat! Hitelgondjai voltak - ja, Orbán nem fizette ki helyette! Akkor hol vannak a libsi embermentők? Ja, és táblás Fercsi az "Én is hitelgondokkal küszködök" táblácskával! Meg egy kis lóvéval a szerencsétlennek! A mérce csupa ilyen idiótákból áll? Ja, tényleg így van!
yes_we_can
2019. január 23. 23:28
Kussolj,kóbi !
Senye Péter
2019. január 23. 18:16
Nem tudom, hogy mennyire függ az öngyilkosság egy ország demokratikus állapotától, de Finnországban, Belgiumban, USA-ban többen követik el mint nálunk. (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate)
józan paraszti ész
2019. január 23. 17:40
"Az O1G és a káromkodó diáklány csak színház, tartalom nélküli médiapolitika." Most igazat szóltál: tartalom nélküli, de akkor mit is akartok? Csak a pénzcsapot megszerezni, ez az egy célotok van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!