Hét másodperc

2019. május 31. 12:15

Egy nappal a történtek után ítéletet mondani aligha lehet, de érdemes kérdéseket feltenni, és válaszokat keresni.

2019. május 31. 12:15
Markotay Csaba
Népszava

„Egy nappal a történtek után ítéletet mondani aligha lehet, de érdemes kérdéseket feltenni, és válaszokat keresni. Utóbbiból egyelőre nincs sok, előbbiből annál inkább. Vajon elkerülhető lett volna-e a tragédia? A papíron minden helyzetre felkészült katasztrófavédelem éles helyzetben jól teljesített-e? És a sürgősségi ellátás? Vajon helyes-e, hogy a Duna fővárosi szakasza időnként forgalmasabb, mint a Nyugati aluljáró csúcsidőben? Kell-e korlátozni, hogy a Dunán főszezonban több sorban állnak egymás mellett kishajók, utasszállítók, szállodahajók, étterem-hajók és mindenféle más járművek? Helyes-e az, hogy semmiféle szabályozás nincs arra, hogy egy adott Duna-szakaszon hány hajó lehet egy időben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. június 02. 12:50
Anyukádnak elég lett volna botmixerrel maszturbálni 6 másodpercig, elment volna, meg te is. Most három kevésbé hülyét foglalkoztathatna a Népszava helyetted és Groszvenor bácsi lenne a nagyon okos és mérsékelt szaktanácsadó aduász.
westend
2019. június 01. 10:59
"a hozzá nem értés, a sunnyogás és a részvétlenség látszatát kelti" - de hát épp ezek a népszava ténykedésének a lényege - szóval nincs mit csodálkozni az ilyen cikkeken. 'Ezek' ilyenek.
annamanna
2019. május 31. 23:57
Ennyire rövid cikknek hogy sikerült lehagyni a végét? "Mindez és sok más kérdés nem a Hableány hét másodperce miatt fontos. Hanem azért, hogy legyenek kész válaszok. Érdemes lett volna ezt a módszert Kásler Miklós miniszternek is követnie, akinek tegnapi sajtótájékoztatója alig egy percig tartott, és kérdéseket sem lehetett feltenni. Ez – azon túl, hogy a hozzá nem értés, a sunnyogás és a részvétlenség látszatát kelti – azért gond, mert kérdések nélkül épp a válaszok nem születnek meg."
atila68
2019. május 31. 15:02
Még egy szagértő. Csuda, hogy orbánozás nem lett belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!