Tegnap megalakult Újbuda képviselő-testülete

2019. október 25. 20:19

Mindez alkalom egy kis visszatekintésre.

2019. október 25. 20:19
Dr. Hoffmann Tamás
Facebook

„Tegnap megalakult Újbuda képviselő-testülete, ahol a Fidesz frakció vezetőjeként folytatom a munkámat. Mindez alkalom egy kis visszatekintésre, hogy zártuk az elmúlt öt évet

  • 7 milliárd forint költségvetési többlet
  • 180 új óvodai férőhely, az utóbbi 30 év legnagyobb óvodafejlesztése Gazdagréten
  • 800 millió forint idősbarát fejlesztésekre, új központ Őrmezőn
  • 16 megújult játszótér, több mint 200 új játék
  • nemzetközileg is ismert Kulturális Városközpont
  • modernizált egészségügyi intézmények, új Védőnői Központ Gazdagréten
  • közel 3000 új fa, Allende park és Ottlik kert
  • 1-es villamos meghosszabbítása az Etele térig
  • 2,7 milliárd forint sportlétesítmények fejlesztésére


Köszönöm azoknak akik bíztak bennünk és támogattak minket abban, hogy mára Újbuda minden kétséget kizáróan Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete lehessen. Az érdem természetesen közös, ezért külön köszönöm a közvetlen munkatársaim, az önkormányzat, a hivatal és a kapcsolódó cégek dolgozóinak a munkáját.

Sok sikert kívánok a kerület új vezetésének!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sors
2019. október 26. 09:19
Én nem lakom Újbudán, hanem a 9. kerületben, de gyakran járok a 11-ben is. Szerintem tényleg az egyik legtöbbet fejlődő kerület, nem értem, hogy miről beszélnek itt páran, hogy milyen sz@r polgármestere volt. Egy uszoda nem a világ, nem is a kerület.
catalina9
2019. október 26. 07:18
gigalopás... „Tegnap megalakult Újbuda képviselő-testülete, ahol a Fidesz frakció vezetőjeként folytatom a munkámat. Mindez alkalom egy kis visszatekintésre, hogy zártuk az elmúlt öt évet 7 milliárd forint költségvetési többlet 180 új óvodai férőhely, az utóbbi 30 év legnagyobb óvodafejlesztése Gazdagréten 800 millió forint idősbarát fejlesztésekre, új központ Őrmezőn 16 megújult játszótér, több mint 200 új játék nemzetközileg is ismert Kulturális Városközpont modernizált egészségügyi intézmények, új Védőnői Központ Gazdagréten közel 3000 új fa, Allende park és Ottlik kert 1-es villamos meghosszabbítása az Etele térig 2,7 milliárd forint sportlétesítmények fejlesztésére Köszönöm azoknak akik bíztak bennünk és támogattak minket abban, hogy mára Újbuda minden kétséget kizáróan Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete lehessen. Az érdem természetesen közös, ezért külön köszönöm a közvetlen munkatársaim, az önkormányzat, a hivatal és a kapcsolódó cégek dolgozóinak a munkáját. Sok sikert kívánok a kerület új vezetésének!”
szürkemókus
2019. október 26. 06:42
A XI. kerület nem csak Gazdagrétből áll. A villamos nem kerületi beruházás.
áfonya
2019. október 26. 05:40
Gyurcsány klán a sok marha ballibsi szavazókat megvezette , kampánya fideszes lopásról zengett .. Kiderült a fideszes önkormányzatok ballibsiknek több milliárd megtakarítással adják át . Karigeri ballibsi polgármester adósságot felhalmozva bukott felfelé . Karigeri önkormányzata választás előtt Tarlóstól 3.8 milliárd átutalást kapott ,, választás után Horvát Csaba a polgármesteri hivatalba bement üres kasszát talált ...... hova lett a 3.8 milliárd Karitól meg kéne kérdezni. Nem lehetetlen a parkoló óra benyelte mint napi egy millió adósság törlesztésbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!