Rákosit idézi Pikóék eljárása!

2020. március 12. 12:39

Felszólítjuk Pikó Andrást, valamint a Józsefváros újságot hogy kérjen bocsánatot az érintett társasház lakóitól és a cikkben megnevezett személyektől!

2020. március 12. 12:39
Józsefvárosi Fidesz
Közlemény

„Felháborító, hogy Pikó András józsefvárosi polgármester már a társasházak, így az ott lakók magánéletébe is bele akar szólni. A józsefvárosi baloldal erőszakosságát jól jellemzi, hogy propagandáját olyan helyen is harsogja, ahol a politikának semmi keresnivalója nincsen.

Egy társasházi közgyűlésen magánemberek hoznak döntést saját magántulajdonukról. Ezzel nem összeegyeztethető az, hogy a polgármester saját munkatársait, valamint a közpénzen fenntartott kerületi újságot felhasználva társasházak közös képviseletének kiválasztásába akar beleszólni.

A Józsefváros újság legfrissebb számának címlapcikke Budapest egyik legnagyobb társasházának a Ganz-MÁVAG Kolónia közös képviselő választásáról szól, amelyben az önkormányzatot vezető politikusoknak nem tetsző közös képviselőt próbálják lejáratni, annak vélt vagy valós politikai beállítottsága miatt. Ezen felül magánszemélyeket nevez meg, azok állítólagos megnyilvánulásait és véleményét is leközölve. Külön súlyos kérdéseket vet fel az, hogy miként fordulhat elő, hogy önkormányzati cég nem közszereplő munkavállalóit szintén név szerint említi a kerületi lap. Ez olyan precedens nélküli súlyos eset, amely a Rákosi-rendszer sajtójának és politikai eljárásainak színvonalát idézi.

Felszólítjuk Pikó Andrást, valamint a Józsefváros újságot hogy kérjen bocsánatot az érintett társasház lakóitól és a cikkben megnevezett személyektől! Követeljük azt is, hogy az érintett társasház belügyeiről jogszerűtlen módon és egyoldalúan tudósító, ezáltal az olvasókat becsapó önkormányzati – Észak-Korea sajtójának színvonalát is kenterbe verő – lap, a Józsefváros főszerkesztőjét, valamint a cikket jegyző újságírót vonja felelősségre, megbízását vonja vissza!

Józsefvárosi Fidesz”

Lapunknak az ügyről írt cikke itt olvasható.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2020. március 12. 23:43
Érdekes lett volna azért a tartalmi kérdésekről is ejteni pár szót... https://jozsefvaros.hu/hir/74817/politikailag-megeri-a-tarsashazi-lakok-kozelebe-ferkozni
BőröndÖdön
2020. március 12. 20:52
Az állampárt beszél Rákosiról....vicces....:(
belpestilibsi
2020. március 12. 15:07
A fidesznek semmilyen joga nincs ezt szóvátenni! ti még ennél is nagyobb patkányok vagytok. baszd meg, azt hazudtátok Donáth Annáról, hogy megerőszakolt egy kislányt... NORMÁLISAK VAGYTOK, MOST KOMOLYAN?
OberEnnsinnen
2020. március 12. 13:57
A demokrata haladó Pikó kerületében az újságírás bizalmi állás: oda mellékállásban a besúgói tevékenység a belépő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!