Nem hittem volna, hogy van valaki, akinek Schmidt Mária a példaképe

2020. május 14. 18:07

Ez van, utánpótlásban mindig erősek voltak.

2020. május 14. 18:07
Ónody Gomperz Tamás
Facebook

„Nem hittem volna, hogy van valaki, akinek Schmidt Mária a példaképe. Nem arra gondolok, hogy a terrorigazgatónak ne lehetnének barátai, politikai és ingatlanbefektetői tevékenységének helyeslői, sőt, bár ezt már nehéz elképelni, de akár a tudományos munkásságának tisztelői, de az elképzelhetetlennek tűnt, hogy ha valakitől megkérdezi az aranyhal, milyen szeretne lenni, akkor azt válaszolja: olyan mint Schmidt Mária.

Az elmúlt hetek ámokfutása láttán azonban egyértelműen ki kell jelenteni, hogy van egy ígéretes jelentkező, aki máris a megtévesztésig hasonló stílusban és szókinccsel beszél sértődött hangon szitkozódva a nyugat ellen mint az eszményképe, de pontosabb lenne a trollkodik kifejezést használni. Ez van, utánpótlásban mindig erősek voltak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2020. május 17. 20:11
Azt az apó kis szúrást: "terrorigazgató" ... Ez a gombperec egy igazi tuskó, egy igazi f@sz. Egyébként figyeljétek, hogy a ballibsik mindig ezzel operálnak, ez az egyik fő módszerük. És azt gondolják, hogy milyen szellemes.
zolizolizoltan
2020. május 16. 07:48
Nekem a pédaképem. Elrettentő.
toef36
2020. május 15. 12:26
Ó, nemcsak a Mária, hanem a hibrid fiacskája is...!
Libraman
2020. május 15. 09:33
A lelkiiismeretlen, gátlástalanul rabló, népnyúzó SZDSZ, egykori Bp. belvárosi (belterjes) bibsi vezetőjének, irigy epehányását olvashatták. Most, egy tehetségtelen, senki "újságíró" a HVG-nél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!