Matolcsyék továbbra is az emberek szemébe hazudnak

2020. szeptember 09. 11:53

Történelmi mélypontok a gazdaságban.

2020. szeptember 09. 11:53
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Sorra látnak napvilágot gyengébbnél gyengébb gazdasági adatok Magyarországon. A legfrissebb előrejelzések szerint idén már hét százalékos gazdasági visszaeséssel kell számolni, az államháztartás hiánya pedig 7-9 százalék lehet - mindkét adat történelmi mélypont. Matolcsy György és a jegybank ezzel szemben állítja, míg a világon mindenhol válság van, nálunk növekszik a gazdasági teljesítmény, 0,3-2 százalék közötti mértékben.

A Demokratikus Koalíció szerint döbbenetes, hogy a Magyar Nemzeti Bank vezetője ennyire ostobának nézi a magyarokat, akik egyébként pontosan érzik a gazdasági válság hatásait. Napról napra kevesebb a munkahely és drágább az élet, bár lehet, hogy a fideszesek ebből mit sem éreznek. Mi, európai magyarok azonban tisztában vagyunk a valódi helyzettel, és már áprilisban egy húszpontos gazdasági mentőcsomaggal segítettünk volna az országot kihúzni a gödörből.

dr. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, az EP Gazdasági Bizottságának tagja”

(MTI-OS)

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominium Magna Hungaria
2020. szeptember 09. 19:04
Hát ezen csak nevetek. Amikor a hatalmon voltatok, azt mondtátok, nő a gazdaság, de a hitelt hitelből fizettük. Akkor kellett volna okosnak lennetek, most csak a part túloldaláról kaffoghattok
puszika
2020. szeptember 09. 18:38
Elvtársak! Ha nem lenne üvegszemetek még csak csak elgondolkoznánk. De 2002 óta azzal néztek mindent! Még magatokat sem látjátok köcsögök nem hogy a gazdaságot. Ti legyökereztetek az elnökötök HAZUDOZÁSAINÁL!!!
Newman
2020. szeptember 09. 18:18
Fletó! Még az a szerencse, hogy rólad mindenki tudja, hogy " reggel, éjjel, és este" mindíg, igazat mondasz! CSAK AKKOR HAZUDSZ, HA MOZOG A SZÁD!!!!:)))
makapaka2
2020. szeptember 09. 18:06
Ezek a degeneráltak békeidőben süllyesztették mélypontra a gazdaságot. RINOCÉROSZBŐRŰEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!