Kétlem, hogy az álkeresztény Novák Katalin valaha engedélyezni fogja, hogy gyerekem legyen

2020. november 12. 18:20

Szerintem többet értek a gyerekneveléshez, mint ezek együttvéve.

2020. november 12. 18:20
Meiszterics Bálint
Facebook

„Tegnap óta fogalmazom ezt a posztot, de mindannyiszor elkapott a sírás amikor elkezdtem leírni a következő sorokat (most épp a 9-es buszon).
Amikor coming outoltam, emlékszem, anyukám egy dolgot nagyon fájlalt, hogy nem lesz gyerekem, pedig idézem »csodálatos apuka lennél.«  Akkor megnyugtattam, hogy ennek azért van más módjai is és annyi gyerek él gyermekotthonban és árvaházban és vágyik egy jobb életre, hogy nem lesz ezzel gond megalkotom én a saját család képemet és boldog leszek. Nos anya azt kell, hogy mondjam mérhetetlenül szomorú vagyok, mert ez a lehetőség tegnap elúszott, mert kétlem, hogy az álkeresztény, ál családbarát Novák Katalin ezt valaha is engedélyezni fogja. Amúgy már bocsánat de ki a faszom ő vagy bárki a Fideszből, akinek van képe nekem megszabni, hogy alkalmas vagyok-e én és a párom gyereket nevelni?  Szerintem többet értek a gyerekneveléshez, mint ezek együtt véve. Elárulom az én adómból is szórjátok a CSOK-ra, babaváró hitelre, focira, stadionra és én ezekből egyet se élvezek vagy élvezhetek mert nem férek bele az ő értékrendjükbe. Szóval nézhetem, ahogy a barátaimnak lesz családja és gyerekeik akiket láthatnak felnőni és ott lesznek idős korukra támogatni őket és csak remélni tudom majd, hogy valaki minket is fog támogatni, majd ha úgy adódik. A család alapja a szeretet és az elfogadás és nem az amit a Fidesz kitalál és megkreál és kívánom nekik, hogy csak egyszer az életben érezzék annyira kirekesztve magukat, mint most mi ”


.


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2020. november 13. 13:57
Amíg saját erőből csak spermás szart tudsz összehozni, addig kussolj! Senki nem kíváncsi rátok, nem vagytok elnyomva, csak folyton megy a nyígés a saját magatok által kreált álprobléma miatt. Minden megvan ahhoz, hogy normálisan élhess. A világ nem azért van, hogy te jól érezd benne magad, te nyomorult. Ez nem egy kibaszott berlini swingerklub, ahol a baszási szünetben kijöhetsz gyerekeket simogatni. Vannak olyan természeti törvények, amik erősebbek mindennél, és elsöprik azokat, akik azok ellen akarnak menni. Egyébként is, hol húzzuk meg a család határát szerinted, hol húzzuk meg az erkölcs határát? Mi van, ha neked holnaptól az lesz az aberrációd, hogy száz buzival tudod csak kiélni a vágyaidat. Akkor az lesz a család? Vagy minden nap más? Mert akkor már ne álljunk le a monogámiánál! Fő a változatosság, ugye.
tailor
2020. november 13. 12:57
lehet nem is kéne. a nyomorodat megosztani egy kiskorúval. erre gondoltál ?
Syr Wullam
2020. november 13. 11:59
Buzi vagy? Nem lesz gyereked. Quid pro quo.
Box Hill
2020. november 13. 11:58
A világ legsikeresebb népe ajánlja: Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál. Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old. "A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás." Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!