Szövetséget kötöttünk Szél Bernadettel, Hadházy Ákossal és Szabó Szabolccsal

2020. november 13. 07:52

Orbán Viktor a 2022-es bukásától reszkető kézzel rángatja a kormányrudat.

2020. november 13. 07:52
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Most, hogy Orbán Viktor a 2022-es bukásától reszkető kézzel rángatja a kormányrudat, minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra, a kiszámíthatóságra, a rendezettségre! Tehát a fideszes káoszkormányzásra a Momentum Mozgalom együttműködéssel válaszol. Ma három olyan politikussal állhattam ki országunk főterére, akiknél keményebben, tisztességesebben, és elkötelezettebben senki sem dolgozott az elmúlt években a magyar parlamentben. Ugyanazzal a cselekvő, aktív, emberi hozzáállással dolgoznak, ahogyan a momentumosok teszik a parlament falain kívül. Ez szövetségünk alapja. Szövetségünk célja pedig egy zöld, átlátható, és tudásalapú Magyarország.

Szél Bernadettel közösen azért fogunk dolgozni, hogy az utódainknak is jusson friss, belélegezhető levegő, hatalmas erdők, és hozzáférhető tavak. Hadházy Ákossal azért fogunk dolgozni, hogy a politikai kultúrából gyökerestül kiirtsuk a korrupciót, és jusson elég közpénz arra, amire kell! Szabó Szabolcsal pedig azon fogunk dolgozni, hogy minden magyar fiatalnak esélye legyen megkapni azt a gyakorlati tudást, amivel biztonságban érezheti magát a 21. század változó világában. A következő hónapokban, években meg kell sokszoroznunk az ellenzék erejét. Ehhez pedig a közös munkán keresztül vezet az út. A Momentum és a Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség képviselői csoport közösen fog dolgozni a kormányváltásért. Legyen szó programalkotásról, választási együttműködésről, vagy a választásokat követő parlamenti és kormányzati munkára való felkészülésről, számítunk egymásra.

Sokszor szoktuk hangoztatni, hogy az elmúlt 30 év politikáját le kell váltani, és új politikai kultúrát kell teremteni. Ugyanakkor azt is el szoktuk mondani, hogy a tapasztaltabbaktól tanulni kell, és azokkal, akikkel hasonlóan gondolkodunk a világról, azokkal össze kell fogni. Szél Bernadettre, Hadházy Ákosra és Szabó Szabolcsra ez maximálisan igaz. Számítunk egymásra!A következő hetekben tájékoztatni fogunk benneteket arról is, hogy Bernadett, Ákos és Szabolcs milyen konkrét feladatot és szerepet vállal a 2022-es kormány-, rendszer-, és korszakváltásban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2020. november 13. 18:32
Belvárosi "Vérszerződés" kannás pezsgővel? Hajrá fiúk, van még lejjebb, nem muszáj rohanni!
puszika
2020. november 13. 17:59
Értjük Rozoga!! Már nincs jelöltetek a pártból mert annyira bénák a tagok. De csalódni fogsz, Ez a három /örökké költöző madár/ még olyan sincs mint a tagjaitok!! Csak a LISTA fogja megmenteni őket a jótékony feledéstől,de még az sem biztos
toef36
2020. november 13. 16:23
Éljen és virágozzék a munkás-paraszt Szövetség!...
Farkas Piroska
2020. november 13. 15:33
Vicces ez a "Szent Szövetség"! Remélem nagy támogatottságuk lesz a Lipótvárosban !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!