Ez most sokkoló lesz: Dobrev Klára száját hazugság hagyta el

2020. december 12. 11:22

A DK politikusa már megint összetűzésbe keveredett a rögvalósággal.

2020. december 12. 11:22
Rákay Philip
Facebook

„Az elmúlt hetekben a Dobrev Klán arca többször is hivatkozott arra saját Facebook oldalán – persze szigorúan uniós kasszából tarhált videókban –, hogy a Covid idején a magyar kormány nem tesz semmit, miközben más tagországok, uniós pénzből szórják az emberekre támogatásként az euró mannát.Dobrev – többek között – Lengyelországgal példálózott. Csak sajnos már megint összetűzésbe keveredett a rögvalósággal. Ki tudja, hányadszor a héten...

A Mandiner egy lengyel újságíróval, Grzegorz Górnyval beszélgetett, íme az interjú egyik fontos részlete:

»Dobrev Klára nemrég megjelent videójában egy lengyel családtámogatást próbál eladni uniós támogatásként, ön szerint azonban ez hazugság. Miről van szó pontosan?

Az említett segítség, amely a lengyel családok számára nagyjából havi 120 eurót jelent, nem más, mint az úgynevezett „500+ program”. Ez azonban  nem az Európai Unió támogatásának eredménye, ahogyan azt Dobrev Klára állítja a videójában, hanem a Jog és Igazságosság 2015-ös választási programjának része. A lengyel kormány 2016-ban vezette be ezt a programot, és a családtámogatásoknak semmi köze sincsen az Európai Unióhoz. Dobrev Klára tehát hamis információkat közölt Lengyelországról, csak azért, hogy támadja Orbán Viktort.«

Valljuk meg: Dobrevnek és elvtársainak nem volt túl jó hete. Van ilyen. S reméljük, lesz is még bőséggel. Elhisszük, hogy hasogatóan fájó tud lenni az igazság, de mégis: nem lehetne végre abbahagyni a szemenszedett, aljas hazudozást?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2020. december 13. 17:30
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Rodzina_500_plus
matyi lúdas
2020. december 13. 02:29
https://i.imgur.com/o4F4xLT.jpg
Heuristx
2020. december 12. 16:22
A reggel, éjjel meg este már el van intézve, így magára vállalta a hajnalt, délelőttöt és a délutánt.
NTLLK
2020. december 12. 14:57
Kérem, Philip ne sokkolásszon!!! Méghogy Klára , és hazugság???!!! Ez elképzelhetetlen!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!